FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultimatum pentru Jerry Gane! 3 motive pentru care antrenorul lui Dinamo riscă să fie demis azi

FOTO Elena Driu
FOTO Elena Driu

Articol de , - Publicat luni, 08 martie 2021 07:07 / Actualizat luni, 08 martie 2021 07:20

Jucătorii lui Dinamo au cifre groaznice în atac, n-au marcat deloc în repriza secundă în 2021. Încă un eșec i-ar fi fatal antrenorului Ionel Gane.

Dinamo este în semifinalele Cupei României, însă în campionat jonglează din nou cu retrogradarea. Ofensiva fostului atacant Ionel Gane e la pământ!

Ionel Gane riscă să fie demis de la Dinamo

 Cifrele sunt teribil de proaste, confirmă decăderea echipei în preajma finalului sezonului regulat:

  • „Câinii" au cel mai slab atac din Liga 1 în 2021! Au marcat doar 5 goluri, în 10 etape din acest an calendaristic, și, șocant!, niciunul în repriza secundă. Au fost luat în calcul toate formațiile până la startul etapei 26. 
  • Roș-albii n-au mai marcat de 441 de minute în campionat, de la reușita din penalty a lui Sorescu în victoria cu UTA (1-0). 
  • Elevii lui Gane au obținut doar un punct în ultimele 5 etape, în care nu au marcat niciun gol.

Situația lui Gane este la limită. Capitalul său de imagine s-a năruit, mulți fani au ajuns să-i ceară demisia în mediul online, chiar și cei din DDB au transmis că analizează situația, întrucât nici victoria cu Dunărea Călărași (3-1) din „sferturile" Cupei nu a adus liniștea înaintea partidei de la Voluntari. 

Acolo unde „câinii" vor da peste Ioan Andone, Bogdan Bălănescu, în administrație, și peste Tamaș și Pesici, printre adversari.

5 goluriau marcat dinamoviștii în campionat în 2021: Fabbrini, Nemec, Magaye, Puljici și Sorescu

17 punctea adunat Gane ca antrenor al roș-albilor, 5 victorii, 2 remize și 7 eșecuri, golaveraj 11-19

14 victoriia strâns Dinamo în 17 meciuri de campionat cu FC Voluntari, ilfovenii bifând două succese. În tur, Dinamo s-a impus cu 3-0

39 de jucătoriau folosit atât Dinamo, cât și Voluntari, cei mai mulți dintre toate competitoarele

VIDEO Șeful din acte de la Dinamo dezvăluie noua promisiune a spaniolilor: „I s-a dat mesaj contabilei”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Paul Anton atrage atenția chiar dacă Dinamo are rezultate slabe: „A fost şi rămâne în vizorul nostru!”

EXCLUSIV Flavius Stoican, drastic: „La Dinamo e NESIMȚIRE!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
108619431219316
Costica Muresan  •  08 Martie 2021, 12:49

este pacat ca sa ajuns aici vom pierde meciul pt, caci ei stiu ca nu au niciun viitor la dinamo cel putin salveaza voluntariul

bodystyle74
bodystyle74  •  08 Martie 2021, 12:49
Postat de Constantin Vaetus pe 08 Martie 2021, 09:01

Trăim vremuri noi! Am ajuns până ca spectatorii(DDB) să schimbe antrenorii!

Pai vremurile astea noi afara in fotbalul mare sunt vechi de mult. Ieri suporterii impreuna cu jucatorii si fostele glorii au votat noul presedinte de la Barca. Asta dupa ce tot ei in frunte cu messi l-au demis pe ultimul.La fel se intampla si la Real. Zidane s-a intors datorita suporterilor, perez care este presedintele ales de suporteri, nu l-a dorit. Hoeness, fost mare jucator la bayern,este in prezent presedintele clubului datorita voturilor primite de la actionarii suporteri. La benfica nu se pune antrenor fara votul suporterilor, care sunt actionari majoritari. La noi insa, in fotbalul mic, se accepta doar ideea unui patron unic si mai nou avechipelor care sa fie sustinute din banul public.

elgabri
elgabri  •  08 Martie 2021, 11:39

Danamo de mult timp joaca fara antrenor Gane trebuia sa plece acum 3-4 etape

Vezi toate comentariile (15)
Comentează