FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ionel Ganea a fost prezentat ca "principal" la Rapid: "Misiunea mea este să salvez echipa de la retrogradare!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 iulie 2014 14:42

Fostul jucător al Rapidului, Ionel Ganea, a fost prezentat astăzi ca antrenor principal al giuleştenilor, în cadrul unei conferinţe de presă la stadionul de lîngă Podul Grant. "Ganezu'" nu a bravat cu declaraţiile, dar a spus că va încerca să menţină echipa în primul eşalon.

" Ionel Ganea este un antrenor tînăr, care a venit cu gînduri bune la echipă. Am mare încredere în el. Atît eu, cît şi Marian Rada îl vom sprijini", a precizat Nae Manea în debutul conferinţei.

Destul de lipsit de entuziasm şi cu gîndul la meciul de mîine, fostul internaţional a luat apoi cuvîntul. "Nu contează că am venit chiar înaintea meciului cu Steaua. Vom vedea ce se va întîmpla mîine. Misiunea mea este să salvez echipa de la retrogradare.

Am doar 18 jucători şi trei portari, dar cred că la orice echipă sunt probleme de lot. Normal că îmi doresc mai mulţi jucători cu experienţă, dar asta depinde strict de conducere. E devreme însă să vorbim despre primul 11. N-am avut contact pînă acum cu echipa, dar voi avea timp de diseară pînă mîine să găsesc cea mai bună formulă", a declarat Ionel Ganea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  27 Iulie 2014, 10:52

Cu trupa asta,Ionele esti dus la esafod ... Mai trbuie sapun...!!!

dorelus
dorelus  •  26 Iulie 2014, 15:52

nu o vei salva ,nu-ti fie teama.Nu pt ca Rapid nu ar putea salvata dara cu un bataus ca si tine sansele lor sunt mai aproape de zero,doar daca ar juca impotriva a 11 Mudura,ha ha ha ha ha criminal prost ce esti,tie chiar ca ti se potriveste "prostul daca nu-i fudul crede ca nu-i prost destul.

bamse1901
bamse1901  •  26 Iulie 2014, 10:17

sucees Ganezule

Vezi toate comentariile (60)
Comentează