FOTBAL  »  LIGA 1  »  GANEA LA STEAUA?

Ionel Ganea: "Ce, nu are voie omul să se ducă la un meci?" ;)

Ionel Ganea
Ionel Ganea

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 decembrie 2008 00:00

Fostul internaţional, Ionel Ganea, a infirmat zvonul conform căruia ar urma să ajungă la Steaua şi confirmă negocierile cu Dinamo pentru un post în executivul liderului.

"Pînă acum am cîştigat toate litigiile cu Timişoara, dar pînă nu se rezolvă totul nu pot negocia cu altă echipă în calitate de jucător. Ce, nu are voie omul să meargă la un meci că se şi interpretează că va ajunge la o formaţie sau alta?

Nu am voie să negociez ca jucător cu Steaua. În ceea ce priveşte oferta pe care mi-a făcut-o Dinamo, pot să confirm că domnul Borcea mi-a propus să ocup un post în conducerea clubului. Acum, însă, nu îmi doresc decît sărbători liniştite!" a spus Ganea pentru gsp.ro.

Ştirile PRO TV au anunţat ieri că atacantul ar putea ajunge din iarnă la Steaua, acolo unde este dorit de patronul Gigi Becali.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (8)
florinch
florinch  •  04 Iunie 2009, 17:32

Este neaparata nevoie de Ganea in staff-ul tehnic pentru a face ordine in vestiarul lui Dinamo.Singura perioada in care Dinamo a aratat ca o echipa de Champions League (romaneasca bineinteles) a fost atunci cand Ganea era la echipa.S-a vazut ca,de frica lui, jucatorii si-au vazut de treaba.

 •  13 Decembrie 2008, 03:20

hai la steaua ca poate asa vor sti jucatori un pic de frica si joaca mai cu daruire nu ca fetitele la balat

 •  12 Decembrie 2008, 18:36

pentru alx: ai dreptate: face JIJI tot

Vezi toate comentariile (8)
Comentează