FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

Moment șocant în direct la GSP Live » „Ți-ai lovit fosta soție?”. Cum a reacționat Ionel Ganea

Ionel Ganea alături de fosta sa soție, Dana // Sursă foto: Facebook @George Ganea
Ionel Ganea alături de fosta sa soție, Dana // Sursă foto: Facebook @George Ganea

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 10:40 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 12:02

Fostul internațional Ionel Ganea (46 de ani) a fost invitat la GSP Live și a vorbit, printre altele, despre relația tensionată cu fosta sa soție, Dana. 

  • Ionel și Dana au împreună doi copii, Ioana și George, cel din urmă fotbalist la Viitorul. Divorțul dintre cei doi a fost definitivat la finalul anului trecut

„Nu mă afectează cu nimic ce spune fosta soție. Îmi face reclamă gratis. De ce vorbește acum, când suntem în scandal, și nu a ieșit atunci să spună? Ea a avut libertate tot timpul. Nu i-am interzis absolut nimic”, a spus Ganea, la GSP Live.

VIDEO Ionel Ganea, întrebat la GSP Live dacă și-a lovit fosta soție: „Viața nu e roz”

Întrebat de moderatorul Costin Ștucan dacă și-a lovit fosta soție, Ganea nu a infirmat: „Au fost momente tensionate între mine și ea. Nu pot să neg. Viața nu e roz, așa cum pare la fiecare. Nu a fost totul perfect”.

VIDEO Ionel Ganea: „Eu m-am căsătorit din dragoste”

„Eu m-am căsătorit din dragoste, iar pe parcurs am realizat foarte multe. Dar dacă nu se mai poate, atunci e normal să te desparți. Vine o nouă viață, un alt început, pentru că asta e viața. Și cei din străinătate au divorțat. Beckenbauer a avut 4 neveste.

Nimeni nu a spus vreodată ce am făcut bun, de exemplu că mi-am crescut nepotul singur de la o lună la un an. Presa nu a scris vreodată despre faptele mele bune pe care le-am făcut de-a lungul anilor”

Ionel Ganea la GSP Live

Dana a vorbit în termeni duri despre Ionel Ganea, pe care l-a acuzat de violență fizică. „Golanii care lovesc femei merită la pușcărie. Sunt în continuare agresată verbal, dar acesta este stilul lui și doar așa știe să se exprime. Pot spune că îmi este rușine că este tatăl copiilor mei. Se poate vedea clar ce respect a avut față de familia lui. Dar, una peste alta, sunt mândră, bucuroasă și fericită că am avut curajul să merg până la capăt”.

Citește mai multe știri de actualitate:

Ionel Ganea, acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: „«Acidul sulfuric». Știți cum își scoate banii?”

Mache, de 4 ori mai valoros decât Duckadam! Ce salariu îi dă Gigi Becali la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
adriann_
adriann_  •  16 Iunie 2020, 16:13

"Eu m-am căsătorit din dragoste, iar pe parcurs am realizat foarte multe." Ganea ar trebui sa predea lectii de viata tinerilor fotbalisti, pe bune. O zic in cel mai serios mod cu putinta, 90% din fotbalistii romani isi toaca banii pe cate o botoxata care ii lasa imediat ce se termina cu salariile mari etc.

amicu
amicu  •  16 Iunie 2020, 13:50

can can marca stucan

babacloanta
babacloanta  •  16 Iunie 2020, 13:15

mahalagism ..vrem sport

Vezi toate comentariile (5)
Comentează