FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Ioniţă îi înţeapă pe Duarte şi Teixeira: "Fiecare îşi decide soarta, dar eu n-aş pleca la Steaua" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 13 decembrie 2012 17:43

Atacantul celor de la Rapid, Alexandru Ioniţă, a declarat că fiecare jucător va fi chemat de conducere pentru a-şi negocia plecarea sau un alt contract, precizînd că pînă acum fotbaliştii nu au fost înştiinţaţi dacă trebuie să renunţe la o parte din restanţele pe care le au de primit.

"Cadouri de sărbători îmi face iubita, îmi fac părinţii, conducerea Rapidului deocamdată nu. Aşteptăm să vedem ce se întîmplă. Acum nu ştiu ce se va întîmpla şi nici nu cred că o să aflăm prea curînd. Am avut o discuţie foarte scurtă cu conducerea, dar nu ni s-a spus exact.

Nu s-a discutat despre renunţarea la o parte din banii pe care îi avem de primit. Aşteptăm să fim contactaţi. Am înţeles că fiecare jucător în parte va fi chemat să negocieze plecarea sau alt contract. Dar oricum ar fi, echipa nu va rămîne fără jucători pentru că nu se poate renunţa la toţi", a spus Ioniţă.

"Vreau salariul, nu să devin liber"
Jucătorul a explicat că şi-a depus memoriu la Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF pentru restanţele salariale, dar nu şi pentru rezilierea contractului cu Rapid, club intrat în procesul de insolvenţă începînd cu 7 decembrie. "Salariile nu le-am mai primit de mult, dar ce mai contează o lună în plus sau în minus. Toţi sîntem supăraţi şi vrem să trecem repede peste perioada asta. Eu mi-am depus memoriul doar pentru bani, nu şi pentru reziliere. Fiecare jucător îşi decide soarta. Eu nu aş pleca la Steaua. Nu ştiu dacă aş juca şi în Liga a II-a, cred că aş avea oferte să joc în străinătate", a adăugat Alexandru Ioniţă.

"Vor veni şi banii"
Atacantul Andrei Ciolacu susţine că nu este greu să fii jucător la Rapid în această perioadă, precizînd că cine vrea să joace fotbal o poate face fără probleme. "Nu e greu să fii acum jucător la Rapid. Dacă vrei să joci fotbal poţi să o faci. Chiar şi aşa, pe burta goală, pentru că aşa a fost mai tot timpul. Asta pentru că au fost întîrzieri la salarii mai mereu, nu e ceva nou. Iar mai devreme sau mai tîrziu vor veni şi banii", a spus atacantul.

Sursă: Mediafax

Playtech: Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!


Comentarii (59)
supereduardo10
supereduardo10  •  14 Decembrie 2012, 11:22

Sper ca Ionita sa ramana la echipa in ultimele meciuri a marcat a alergat a dat pase de gol...este un talent cu mult peste ce avem in divizia noastra, pacat ca a plecat de prea crud in Germania, Eu unul cred ca avand rabdare cu el v-a reveni la forma pe care o avea inainte sa plece.

losfer
losfer  •  14 Decembrie 2012, 02:14

Staţi calmi că 99% n-a zis-o de unul singur, ci l-a întrebat un ziarist cu Steaua-n cap, vise şi suflet.

soopafly
soopafly  •  13 Decembrie 2012, 23:56

Ionita asta n-a avut loc nici la o echipa care e la jumatatea clasamentului in liga a 2 a germana. Poate daca ar mai fi existat Steaua 2 ar fi avut sanse sa prinda lotul de 18 :))

Vezi toate comentariile (59)
Comentează