FOTBAL  »  Superliga  »  FC KOLN

Ioniţă: "M-am împăcat cu rapidiştii după 5-1 cu Steaua. Vreau la Real Madrid"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2010 00:00

Atacantul lui FC Koln, Alexandru Ioniţă, consideră transferul în Bundesliga drept un pas uriaş pe care l-a făcut în carieră şi mărturiseşte că îşi doreşte să ajungă la Real Madrid, la fel ca idolul său, brazilianul Ronaldo.

"La fel cum a făcut-o idolul meu, brazilianul Ronaldo, aş vrea să evoluez şi eu la Real Madrid. Sînt conştient ce înseamnă asta şi cîtă muncă va trebui să depun. Am fost uimit că FC Koln, un club atît de important, m-a văzut după numai jumătate de an de cînd începusem să joc la un nivel bun în România. Îmi pare foarte bine că am ajuns aici şi că voi avea ocazia să îi am alături pe Novakovici sau Podolski.

Fanii Rapidului nu au primit foarte bine vestea plecării mele din Giuleşti, dar i-am convins că sînt unul de-al lor prin evoluţia din meciul cu Steaua, una dintre marile noastre rivale, pe care am bătut-o cu 5-1!", a spus Ioniţă într-un interviu acordat publicaţiei Express.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
coco2221
coco2221  •  04 Iulie 2010, 18:53

Toti aricii care vor sa se bage in seama scriu despre greseli gramaticale. Tata daca aveti vreo parere legata de articol comentati daca nu mergeti si cereti voie la mama sa va jucati afara!

stingray
stingray  •  04 Iulie 2010, 18:17

Ionita bine ca ai plecat ba baiatule ! Esti praf !

remusinho
remusinho  •  04 Iulie 2010, 17:23

bai baiete...cum dracu' ai tupeu sa critici pe cineva care a scris gresit un cuvant, cand tu ai greseli la fiecare postare? "d-ati dovada", "sa nu ia pe alte drumuri", sa vi in Romania", "credema"...acum mai lipseste sa vina ciobanul sa ne tina lectii despre gramatica si chiar ca le-am vazut pe toate:))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează