LIGA 1  ·  FC KOLN

Ioniţă: "M-am împăcat cu rapidiştii după 5-1 cu Steaua. Vreau la Real Madrid"

Duminica, 04 Iulie 2010, 00:00

Atacantul lui FC Koln, Alexandru Ioniţă, consideră transferul în Bundesliga drept un pas uriaş pe care l-a făcut în carieră şi mărturiseşte că îşi doreşte să ajungă la Real Madrid, la fel ca idolul său, brazilianul Ronaldo.

"La fel cum a făcut-o idolul meu, brazilianul Ronaldo, aş vrea să evoluez şi eu la Real Madrid. Sînt conştient ce înseamnă asta şi cîtă muncă va trebui să depun. Am fost uimit că FC Koln, un club atît de important, m-a văzut după numai jumătate de an de cînd începusem să joc la un nivel bun în România. Îmi pare foarte bine că am ajuns aici şi că voi avea ocazia să îi am alături pe Novakovici sau Podolski.

Fanii Rapidului nu au primit foarte bine vestea plecării mele din Giuleşti, dar i-am convins că sînt unul de-al lor prin evoluţia din meciul cu Steaua, una dintre marile noastre rivale, pe care am bătut-o cu 5-1!", a spus Ioniţă într-un interviu acordat publicaţiei Express.Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (12)

coco2221  •  04 Iulie 2010, 18:53

Toti aricii care vor sa se bage in seama scriu despre greseli gramaticale. Tata daca aveti vreo parere legata de articol comentati daca nu mergeti si cereti voie la mama sa va jucati afara!

stingray  •  04 Iulie 2010, 18:17

Ionita bine ca ai plecat ba baiatule ! Esti praf !

remusinho  •  04 Iulie 2010, 17:23

bai baiete...cum dracu' ai tupeu sa critici pe cineva care a scris gresit un cuvant, cand tu ai greseli la fiecare postare? "d-ati dovada", "sa nu ia pe alte drumuri", sa vi in Romania", "credema"...acum mai lipseste sa vina ciobanul sa ne tina lectii despre gramatica si chiar ca le-am vazut pe toate:))

Vezi toate comentariile (12 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1