FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO Jucătorii lui Dinamo, desființați în direct: „Se alintă, niște răsfățați ai soartei! Le-aș adresa o întrebare”

Dinamo a remizat în ultimul meci jucat, 0-0 cu FCU Craiova // foto: Imago Images
Dinamo a remizat în ultimul meci jucat, 0-0 cu FCU Craiova // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 09:38 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 10:57

Antrenorul Ionuț Badea (46 de ani) crede că vina pentru rezultatele lui Dinamo le aparține în mare măsură jucătorilor: „Mi se pare că se alintă, consideră că sunt niște răsfățați ai soartei”.

Fără victorie în Liga 1 din luna august, Dinamo s-a scufundat în clasamentul intern. „Câinii roșii” ocupă locul 15, penultimul, cu doar 9 puncte adunate în 17 etape. Deși clubul a transferat un număr mare de fotbaliști în ultimele luni, rezultatele nu s-au îmbunătățit, iar Ionuț Badea vede jucătorii purtând o mare parte din vină pentru acest lucru.

Lungul drum al lui Dinamo către liga secundă
Dinamo
Lungul drum al lui Dinamo către liga secundă

Ionuț Badea: „Jucătorii lui Dinamo se alintă”

„Pentru mine e cu atât mai frustrant având în vedere că probleme cu banii nu sunt. Insolvența obligă clubul să plătească la zi salariile. Lucrurile țin și de lotul de jucător. 

Le-aș adresa o întrebare acestor jucători: ei chiar vor să retrogradeze? Mi se pare că se alintă, consideră că sunt niște răsfățați ai soartei că au ajuns la Dinamo. Cred că e momentul să accepte situația, că nu mai sunt la Dinamo care se bătea la titlu, ci la Dinamo care se bate la retrogradare. 

Mi-e foarte greu să accept această situație legată de comportamentul, temperamentul și comunicarea pe care le au jucătorii lui Dinamo”, a declarat Badea la GSP Live.

Ionuț Badea: „Tinerilor aduși în masă la Dinamo le e greu”

Badea, ultima dată antrenor la Astra, consideră că Dinamo a greșit când a ales să promoveze foarte mulți tineri deodată la prima echipă:

„Mircea Rednic este un gestionar, în primul rând. A demonstrat asta de-a lungul timpului. Să fie constructor îi e greu, Dinamo e o societate cu presiune. Tinerilor introduși în masă în echipă le e foarte greu să facă față. Introducerea tinerilor se face treptat, în mod normal, dar au fost forțați de băiatul ăla cumsecade, Cortacero, să renunțe la contractele pe care acesta le-a făcut”.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Mircea Rednic s-a dezlănțuit când a auzit dezvăluirile GSP: „Zici că am preluat Barcelona! Să vină Zidane, că e liber!”

L-a iertat?! Scos din lot de Rednic, Steliano Filip e așteptat la antrenamente + Dinamo primește întăriri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  30 Noiembrie 2021, 09:45

ce usor sa arati cu degetul catre cineva. ca sa faci o analiza a cuiva trebuiesc luate in calcul constante , variabile intr-o tara unde totul este anormal. intr-o tara unde iata se fura si de la kogalniceanu petrol facind gaura americanilor. sa mai fie ceva sfint in tara asta? sa fim seriosi fiecare se descurca cum poate. iuteala de mina si nebagarea de seama plus tupeul sint ingredientele de baza care formeza smecherul roman inarmat cu multa prostie. nu vi tu si arati cu degetul catre rednic bagindu-l in alt sertar. ce usor? omul asta atit cit mai este iubeste clubul si doreste sa faca ceva. a fost privat de sansa pe cind a pierdut meciuri dupa ce le-a condus. dar sint convins ca nu se va lasa. si va da o palma multora care fac judecati pripite. nu-i baga in seama rednic pe toti papagalii care tot incearca sa antreneze si nu reusesc nimic. soarta de va ajuta!

calinescu_
calinescu_  •  29 Noiembrie 2021, 17:40
Postat de 5amrtx pe 29 Noiembrie 2021, 12:25

Călinescule, tu găsești de fiecare dată soluții inedite. :))

Din pacate intotdeauna am avut dreptate ...!!!

talpaiadului
talpaiadului  •  29 Noiembrie 2021, 16:48

Daca si jucatorii de la Dinamo se simt rasfatati de soarta... Sa fim seriosi, asta e cea mai mare aberatie pe care a spus-o cineva in ultimul timp. Oamenii aia sunt la pamant din punct de vedere psihic. Pe de alta parte, Badea are dreptate cand spune ca Rednic e "gestionar" si nu "constructor", el a avut rezultate doar la echipele bune, cu care s-a batut pentru trofee, la echipele aflate in criza a clacat de fiecare data.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close