FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - PETROLUL 3-2

Ionuţ Badea: "Fotbalul ar fi fost nedrept dacă nu am fi cîştigat cu Petrolul"

Ionuţ Badea
Ionuţ Badea

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 20 august 2011 23:49

Antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, a spus că victoria contra Petrolului (3-2) este meritată.

"Cu părere de rău, chiar dacă am primit două lucruri, nu ne-a surprins Petrolul. Am fost neatenţi, dacă nu am fi cîştigat, fotbalul ar fi fost nedrept. Echipele mici joacă mai puţin, au tacticile lor.

La 1-0 am crezut că partida va fi facilă, am avut momente care ne-au costat. Echipa a înregistrat o posesie completă, pe toată durata partidei, în multe momente am avut posibilitatea de a pune jucătorii cu faţa la poartă", a spus Ionuţ Badea după meci.

U Cluj a învins cu 3-2 Petrolul Ploieşti, golul care a adus succesul "şepcilor roşii" fiind înscris de Tony în al treilea minut de prelungire.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
ligax
ligax  •  27 August 2011, 14:49

Corect! Se cred si aia echipa de fotbal!:)))))))))))

ligax
ligax  •  27 August 2011, 14:51

Corect! Se cred si aia echipa de fotbal!)))

enachecosmin
enachecosmin  •  22 August 2011, 13:43

"Echipele mici joacă mai puţin, au tacticile lor. ". Da frate, asa e. Si tu antrenezi pe Real sau Manchester si noi nu stim? Si daca Petrolul e o echipa mica, cu palmaresul ei, U Cluj ce e?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close