FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI

UPDATE Confuzie totală la Clinceni » Chirilă și primarul Budeanu se contrazic la câteva minute distanță! Reacția lui Flavius Stoican + câți bani ar cere Chirilă

Ionuț Chirilă / Sursă foto: GSP
Ionuț Chirilă / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 02 decembrie 2021 18:02 / Actualizat joi, 02 decembrie 2021 18:11

Adrian Budeanu, primarul Clinceniului, a declarat că s-ar fi ajuns la o înțelegere cu Ionuț Chirilă (55 de ani) pentru rezilierea amiabilă a contractului. Antrenorul îl contrazice.

UPDATE 18:00 / Flavius Stoican, în stand-by

Flavius Stoican a făcut și el un pas în spate, din cauza situației incerte. Antrenorul care ar trebui să îl înlocuiască pe Ionuț Chirilă așteaptă rezilierea oficială dintre cele două părți. Din informațiile GSP.ro, Chirilă ar dori suma de 80.000 de euro pentru a semna încetarea colaborării. 

„Am discutat de principiu o posibilă viitoare colaborare, și atât. Sunt convins că oamenii de la Academica Clinceni, domnul primar, noul finanțator și președintele clubului își doresc să salveze echipa de la retrogradare. Le mulțumesc pentru interes”, a transmis Flavius Stoican, pentru GSP.ro.

UPDATE 17:45 / Ionuț Chirilă îl contrazice pe primar

Ionuț Chirilă a reacționat, printr-un mesaj transmis către GSP.ro, și îl contrazice pe primarul Adrian Budeanu: „Nu am semnat nicio reziliere cu nimeni. Sunt în continuare antrenorul Academicii Clinceni".

Situație confuză la Clinceni

Cum tehnicianul n-a fost dispus să renunțe la drepturile sale salariale, primarul Adrian Budeanu spune că sponsorul care ar urma să preia echipa a ajuns la o înțelegere cu Chirilă privind suma pe care antrenorul o va primi la reziliere.

„Trebuie să găsim o înțelegere amiabilă. Ne-a trimis acum o hârtie. Vrea să îi plătim o anumită sumă negociată, plus încă trei rate din contract. El a avut o serie de promisiuni pe care nu le-a respectat”, a declarat primarul Clinceniului, Adrian Budeanu, în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”.

Primarul din Clinceni: „Am fost înșelați de Chirilă, se comportă mizerabil!” » Furios că tehnicianul adus ca un salvator vrea toți banii
ACADEMICA CLINCENI
Primarul din Clinceni: „Am fost înșelați de Chirilă, se comportă mizerabil!” » Furios că tehnicianul adus ca un salvator vrea toți banii

Totodată, edilul din Clinceni a confirmat că Ionuț Chirilă și-a făcut apariția la antrenamentul de astăzi al Academicii cu patru gărzi de corp. „S-a prezentat la antrenament cu 4 bodyguardzi. Nu înțeleg de ce, doar nu-l lua cineva la bătaie”, a adăugat Budeanu. 

E o situație dificilă și foarte inedită pentru mine. Dar până când domnul Chirilă nu-și rezolvă situația contractuală, nu cred că poate veni cineva. Iar am rămas singur aici. Probabil că situația se va rezolva în câteva zile. 

Toți jucătorii au fost de acord, la unison, că se poate remedia actuala situație. Prima problemă e cea financiară

John Ene, „interimar” Academica Clinceni 

Flavius Stoican a refuzat să intre azi în nebunia de la Clinceni

Flavius Stoican, cel care urmează să preia echipa, nu a venit astăzi la antrenamentele Academicii, așteptând ca Ionuț Chirilă să-și încheie definitiv socotelile cu ilfovenii. „Sperăm să ne înțelegem până vineri cu el”, a mai spus Budeanu. 

VIDEO Ilie Stan: „Un antrenor are nevoie de un obiectiv, nu poți să-l dai afară după 2-3 jocuri”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Flavius Stoican a refuzat să intre azi în nebunia de la Clinceni » „Chirilă nu ne lasă”

Primarul din Clinceni: „Am fost înșelați de Chirilă, se comportă mizerabil!” » Furios că tehnicianul adus ca un salvator vrea toți banii

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
380912830348081
Gogu Steriade  •  03 Decembrie 2021, 15:43

Pe jucători nu-i plătiți, pe Chirila nici atat, ce mai căutați mă in liga 1?

mzm1
mzm1  •  03 Decembrie 2021, 10:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileroaita
vasileroaita  •  02 Decembrie 2021, 19:21

Cine i-a pus pe cei de la Clinceni sa se lege la cap cu acest... Rares Bogdan-Catavencu al fotbalului?!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează