FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuţ Chirilă e bomba pregătită de acţionarii lui Dinamo!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 02:46

Dinamo vrea să-l aducă pe antrenorul de 44 de ani, care este puternic susţinut de Borcea şi de Săvulescu.


Liviu Ciobotariu nu are nici măcar o zi de linişte, chiar dacă este îndrăgit de jucători, dornic de afirmare şi acceptă şi un salariu mic! Conducerea continuă să-i caute înlocuitor, iar acum şefii au luat în calcul soluţia pe care Gazeta a dezvăluit-o zilele trecute: Ionuţ Chirilă!

Fostul antrenor al grupelor de copii şi juniori de la Dinamo este pe placul conducătorilor, care îl văd omul potrivit pentru a promova tinerii şi pentru a-i transfera în străinătate, mai ales că acesta are numeroase relaţii în Occident. Surse autorizate susţin că tehnicianul de 44 de ani, care este varianta propusă de Cristi Borcea şi de Dragoş Săvulescu, este puternic susţinut şi de Mircea Lucescu! Nu şi de fraţii Becali, care au încă un cuvînt important de spus în Ştefan cel Mare.

Chirilă a anunţat că ar accepta să nu primească salariu, ci doar să aibă procente din eventualele vînzări în străinătate ale fotbaliştilor promovaţi de el!

Click AICI pentru a vedea desfăşurarea partidei Dinamo - Ingolstadt 0-1!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
montgomerry
montgomerry  •  30 Iunie 2011, 13:15

Daca ar fi adevarat,ar fi o solutie de luat in calcul,dar sigur e doar o scorneala a GSP.

stancuvlad
stancuvlad  •  30 Iunie 2011, 13:16

Pai nu intelg? Cauta antrenor sau agent de vanzari?

ciinefoarterosu
ciinefoarterosu  •  30 Iunie 2011, 11:20

Ar putea fi o solutie buna:e citit,conectat la noutatile din domeniu,receptiv la valorile tinere.Nici nu se compara cu talnar,flocea,andone!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează