FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI

EXCLUSIV Încă una cu Ionuț Chirilă: cum l-au surprins jucătorii la antrenament + șanse mari să fie demis!

Chirilă, 55 de ani, nu mai antrenase din 2017 / Sursă foto: Facebook Academica Clinceni +48   FOTO
Chirilă, 55 de ani, nu mai antrenase din 2017 / Sursă foto: Facebook Academica Clinceni

Articol de - Publicat joi, 21 octombrie 2021 07:45 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 16:02

Ionuț Chirilă e aproape să fie demis de la Academica Clinceni. Rezultatele proaste au fost însoțite de multe momente ciudate și acum nu mai au încredere în tehnician nici conducerea administrativă, nici fotbaliștii. 

Ionuț Chirilă a condus Clincenii doar în trei meciuri și deja se află pe punctul de a fi demis. Conducerea nu mai crede că el e antrenorul potrivit să salveze echipa de la retrogradare, jucătorii, nici atât! Ei așteaptă ca schimbarea tehnicianului să aibă loc cât mai curând. 

Echipa a câștigat doar un punct din trei partide și tocmai a pierdut rău la Craiova, 0-5 în partida cu CS Universitatea. Rezultatele nu constituie însă grija principală a oamenilor din fruntea clubului și a fotbaliștilor. Mai mult sunt dezamăgiți de metodele stranii ale lui Chirilă.

„După egalul cu Botoșani, el a venit la antrenament cu un trabuc. A stat pe un scaun la marginea terenului și a fumat, în timp ce preparatorul fizic a condus antrenamentul", povestesc surse din club. 

Încă una cu Ionuț Chirilă: cum l-au surprins jucătorii la antrenament + șanse mari să fie demis!
Ionuț Chirilă e un împătimit al trabucului

Altă bilă neagră pentru Chirilă: nu a adus bani în club

El a făgăduit, înainte să fie angajat, că avea să contribuie la rezolvarea problemelor economice ale clubului. 

A apărut la Clinceni alături de Claudiu Florică și a lăsat impresia că acesta ar fi urmat să sponsorizeze clubul dacă el devenea antrenor principal. Ceea ce nu s-a întâmplat. Florică, un afacerist devenit cunoscut ca urmare a "Dosarului Microsoft", în care a fost acuzat de spălare de bani, a mai avut tangențe cu fotbalul. 

A fost proprietarul unui club de juniori și a făcut parte din conducerea lui Charlton, club din liga a doua engleză, unde ajunsese alături de un patron arab.

Moment incredibil cu Ionuț Chirilă la Academica Clinceni: „Condu tu antrenamentul, că am niște treabă!” + S-a enervat la hotel: „Țăranilor, eu am băut vin cu Ahmetov!
ACADEMICA CLINCENI
Moment incredibil cu Ionuț Chirilă la Academica Clinceni: „Condu tu antrenamentul, că am niște treabă!” + S-a enervat la hotel: „Țăranilor, eu am băut vin cu Ahmetov!"

Primarul din Clinceni îl dorea la echipă pe Flavius Stoican, dar l-a instalat pe Chirilă

La Clinceni nu a contribuit cu nimic. Primarul Budeanu avea de gând, oricum, să-l schimbe pe Ilie Poenaru, din cauza crizei rezultatelor, însă el îl alesese pe Flavius Stoican ca înlocuitor. Stoican aștepta doar ca despărțirea de Poenaru să aibă loc și să preia conducerea echipei. Apoi Chirilă a promis că avea să vină cu un sponsor și edilul a preferat soluția aceasta, a renunțat la Stoican. 

Starea economică nu e îmbunătățită, e tot mai rea. Societatea urmărește să ceară insolvența ca să mai curețe dintre datorii, nu e capabilă să achite totul.

+44 FOTO

3 puncteau Clincenii după 12 etape. Poenaru a câștigat două puncte în 9 meciuri, Chirilă a produs un punct în 3 partide, ca urmare a unui egal înregistrat acasă cu FC Botoșani, 1-1

Nici n-ar trebui să îl mai luați în serios pe Chirilă, el e total nerealist. Discursul lui de după înfrângerea de la Craiova a fost un delir.

- Cornel Dinu, la TelekomSport

VIDEO Costin Lazăr, despre situația de la Clinceni: „Nu mi-aș permite niciodată să fac așa ceva. Nu-ți respecți meseria!””

Citește și alte știri de actualitate:

Ultimatum pentru Ionuț Chirilă: „Are 3 etape la dispoziție! Dacă nu ia puncte, pleacă singur”

„Nu mi-aș permite niciodată să fac așa ceva. Nu-ți respecți meseria!” » Primele reacții după dezvăluirile GSP despre Ionuț Chirilă

EXCLUSIV Moment incredibil cu Ionuț Chirilă la Academica Clinceni: „Condu tu antrenamentul, că am niște treabă!” + S-a enervat la hotel: „Țăranilor, eu am băut vin cu Ahmetov!"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (26)
gigi.scula
gigi.scula  •  21 Octombrie 2021, 14:32
Postat de dave41 pe 21 Octombrie 2021, 14:19

da limba romana ce ti-a facut?

Din păcate nu se poate corecta un comentariu. Aia era ultima problema mistere. Ca am scris "va face" în loc de "va fac" dacă erau atât de deștepți... corectau aia dar.... la ei și cu limba românească e greu. Ma mir ca ai observat tu. ..

tictictic
tictictic  •  21 Octombrie 2021, 14:31
Postat de steaua.libera pe 21 Octombrie 2021, 09:40

Ce-i faceți lui Chirilă e demn de presa făcută de A3, linșaj. Lăsați-l în pace, să vorbească doar rezultatele.

Pai, tocmai aia e... ca "rezultatele vorbeste":-)

dave41
dave41  •  21 Octombrie 2021, 14:19
Postat de gigi.scula pe 21 Octombrie 2021, 09:49

Sunteți Penibili GSP.. voi i ati cautat echipa și după 3 etape tot voi îl vreți plecat? ***... și nu doar cu Chirila... voi aveți ceva împotriva cu toată lumea... doar Gigica și mm va mai face pe plac...

da limba romana ce ti-a facut?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează