FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuţ Lupescu: "Nu vin la Dinamo, rămîn la FRF!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2009 00:00

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declinat public oferta făcută de roş-albi de a reveni în Ştefan cel Mare ca preşedinte executiv, în locul lui Cristi Borcea.

"Am contract cu Federaţia pînă în 2010, nu se pune problema acum să mă întorc la Dinamo. Acolo sînt oameni competenţi, sînt convins că domnii Badea şi Dinu vor gestiona corect situaţia". Referitor la decizia TAS, "Kaiser"-ul a declarat: "Nu am nici o părere despre această hotărîre. Trebuie să respectăm asta, chiar dacă înţelegem sau nu".

Citeşte mai multe ştiri de Dinamo pe dinamovisti.ro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
 •  12 Iunie 2009, 12:42

Pai tot la DINAMO esti, chiar daca stai in biroul de la FRF. Sunt convins ca si slariul il primesti in baza nui Contract de prestari intre FRF si Dinamo, ca totul sa fie legal, sau te pomenesti ca esti platit de FRF si mai primesti in plus ( la negru ) si de la BORCEA ???

cristi_voica26
cristi_voica26  •  12 Iunie 2009, 12:38

Ciolanul mare la FRF.Probabil ca in curand vei fi si in arestul DNA!

cristi_voica26
cristi_voica26  •  12 Iunie 2009, 12:37

Ciolanul mare la FRF.Probabil ca in curand vei fi si in arestul DNA!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează