FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, atac devastator către investitorii spanioli: „Nu dăm Dinamo oricărui papagal! Vine oricine de pe stradă și flutură sume fără dovezi”

Ionuț Negoiță i-a atacat pe investitorii care voiau să cumpere Dinamo
Ionuț Negoiță i-a atacat pe investitorii care voiau să cumpere Dinamo

Articol de - Publicat joi, 21 mai 2020 17:32

Ionuț Negoiță a răbufnit în această după-amiază după acuzele în valuri ale lui Toni Curea, impresarul stabilit în Spania ce-a negociat în numele fondului de investiții spaniol. 

Patronul a fost nervos fiindcă în social media au fost mulți suporteri dinamoviști care, după foile prezentate de agentul român stabilit în peninsula iberică, au acuzat un complot între el, Negoiță, și fanii din PCH și din board-ul DDB pentru ca să fie respinsă propunerea celor de la „Alondra”. 

Ionuț Negoiță, reacție dură

Iată ce-a declarat Negoiță pentru Gazeta Sporturilor în urmă cu puține momente:

 - „Repet și-o s-o spun de o mie de ori dacă e nevoie: dau clubul pe 1 leu, vreau ca oamenii serioși să se implice, suporterii, dar să nu fim luați peste picior! Pe românește, fără perdele de fum, OK? Am oferit un comunicat de presă pe site-ul clubului, cred că spune cel mai bine ce vrem”.

Nu dăm Dinamo oricărui papagal! Vine oricine de pe stradă, ne lăsăm seduși de niște sume pe hârtie, exclusiv pe hârtie, așa, oricine poate să adauge cifre urmate de multe zerouri. 

  1. Vrem să știm cu cine discutăm. 
  2. Dacă e firmă serioasă, respectabilă, poate să facă dovada a 3 milioane de euro ce-ar urma s-o investească în club. Să facă dovada, nu îmi virează mie acum banii ăștia. Am zis 3 milioane, ca dovadă de bună credință, restul până la 10 milioane de euro mergem pe încredere, poftim!" 

„Nu mă lua pe mine că nu poți spune cine e firma sau să fie una care nu spune nimic! Am oferit toate informațiile, pe cuvânt, de aceea vrem să știm cine e firma asta, dacă e solidă, nu una de pe stradă. Vorbim de Dinamo, pe bune, nu de oricine! Vrem să știm cine e beneficiarul real, cu nume, cu prenume, să vorbim cu el. Cerem așa mult? Repet, fără perdele de fum, că nu vindem un sac de cartofi. Până la un punct, am acceptat să vorbim cu impresarul, cu intermediarul, dar acum, serios, gândiți-vă, dacă ați fi patronul lui Dinamo, ați da clubul cuiva pe care nu-l vedeți la față, care-ți flutură promisiuni că-ți aduce nu știu câte milioane, pe hârtie, în 60 de zile, apoi în 30 de zile, apoi în nu știu câte zile?!”.

„Așa, să facem multă gălăgie în presă... N-am văzut un extras de cont! Hai să facem totul transparent, că vorbim de lucruri serioase. Când am ajuns să trecem la detalii, la sume concrete, ai început să te iriți! Păi, ce, vindem Dinamo la oricine de pe stradă?!”.

VIDEO / Ionel Dănciulescu a anunțat că mai mulți jucători au semnat prelungirea contractului

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo răspunde, după ce spaniolii au făcut publice actele de la negocieri » Comunicatul OFICIAL: „Multe hârtii, promisiuni, dar fără dovezi!”

DINAMO. EXCLUSIV Noi documente dinspre iberici în telenovela vânzării: cum s-a răzgândit Negoiță + contraoferta care a sistat tratativele!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  22 Mai 2020, 16:49

Negoita e total neserios! Un papagal pecare-l suspectez de siretenie si ceva prostie. E un tip dubios. Cu el DINAMO e in hibernarea. RUSINOS e să umbli cu cersitul la suporteri , la antrenori,etc

248472676507729
Dumitru Urda  •  22 Mai 2020, 11:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  22 Mai 2020, 02:08

Bai cantaret de nai ( ca la pian iti crapa pantofii aia zisi ciocate), in pusca mamii tale, pai de ce te mai intereseaza bah pe tine de firma x,y daca tu iti primesti bani ?? Ai avut oferta pe masa, spaniolii azi au aratat extrasele de cont si toate actele, erau oameni seriosi, cum au fost toti cei interesati, din pacate nustiau ca tu doar joci teatru si nu vrei sa vinzi. Esti ca o capusa pe clubu asta, nu o sa-l vinzi decat atunci cand o sa-l vezi in faliment. *** negustorule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează