FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță nu mai suportă situația și a făcut cerere oficială! Ce urmează pentru Dinamo

Ionuț Negoiță a solicitat reprezentanților clubului Dinamo să părăsească sediul de la RIN Grand Hotel până la finele săptămânii.
Ionuț Negoiță a solicitat reprezentanților clubului Dinamo să părăsească sediul de la RIN Grand Hotel până la finele săptămânii.

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2021 19:33 / Actualizat marti, 02 martie 2021 20:19

Ionuț Negoiță a solicitat reprezentanților clubului Dinamo să părăsească sediul de la RIN Grand Hotel până la finele săptămânii. La prima vedere este o decizie drastică și care îi pune pe drumuri pe oficialii grupării din Liga 1.

„Întrucât în orice notificare oficială trebuie și un termen precis, s-a precizat acolo că în termen de două zile! Mai exact, cei de la Dinamo nu au achitat de mai bine de un an și ceva chiria pentru sediu, magazin, fiind vorba de o chirie modică, undeva la o mie de euro pe lună. Nu este achitat nici curentul, nimic. 

Ionuț Negoiță le-a transmis în mai multe rânduri, verbal, celor de la Dinamo fie să achite din urmă, măcar ce au folosit în era Cortacero, din august 2020 încoace, fie să plece. A apelat la această inițiativă oficială, însă, mai mult ca sigur, că nu-i va da afară pe cei de la club la finalul săptămânii sau le va tăia curentul", au transmis sursele Gazetei Sporturilor.

Ionuț Negoiță îi dă afară pe dinamoviști 

Nici măcar Negoiță nu se așteaptă ca oficialii actuali să plătească vreun cent. Mai ales că Dinamo și DDB caută să strângă cei peste 800.000 de euro necesari obținerii licenței. Nu au cum să vină la zi cu restanțele, cum a solicitat fostul patron, în aceste condiții. 

„Dar a zis că trebuie să facă un pas concret, oficial, fiindcă se merge din inerție asa, de o bună bucată de vreme. Sincer, e greu de crezut că-i va da în stradă pe cei de la Dinamo, în condițiile actuale", au precizat apropiații grupării.

Pablo Cortacero și apropiații săi au transmis în octombrie 2020 că se vor muta într-un nou sediu, pe Calea Dorobanților, unde Ciprian Marica avea un spațiu de închiriat. Mai mult, fostul internațional a amenajat birourile, doar că și a luat țeapă, practic, de la spanioli. Totuși, prevăzător, fostul dinamovist a așteptat mai întâi să semneze actele, doar că ibericii nu au mai dat niciun semnal, după ce, inițial, s-au arătat entuziasmați de mutare.

Între RIN Grand Estate și SC Dinamo 1948 S.A. exista un contract de închiriere vechi de aproape 5 ani. Birourile clubului din Ștefan cel Mare fuseseră mutate în actuala locație încă din noiembrie 2016, conform playsport

VIDEO. Ion Marin: „Soluțiile trebuie să vină din interior”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Se complică din nou situația de la Dinamo?! » „Cortacero o să câștige procesul și va reveni să își revendice drepturile”

Dinamo încă mai sperie în Liga 1: „Vor arăta diferit în meciul cu noi. Să vă spun de ce”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
mda....
mda....  •  03 Martie 2021, 23:18
Postat de tarzanescu7 pe 03 Martie 2021, 05:35

Ai cu falimentul la militieni mai repede, a venit vremea sa scapam de clubul adus cu tancurile de la Moscova, rusinea Romaniei

Iar ai uitat sa iei pastilele?

ceaiuri
ceaiuri  •  03 Martie 2021, 17:08

omul are multe datorii la stat...mia de euro e praf in ochi...acum cand merge udrea,ioana...la mititica,si Negoita tot acolo ajunge

albastru.palmat
albastru.palmat  •  03 Martie 2021, 15:31

Incredibil cum sunt pastrate de gsp.ro mesajele idi oa te iosefiste iar cei care la raspund sunt banati incontinuu! Bai, sunteti de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează