FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță, prima reacție după ce rivalele au condamnat-o pe Dinamo la retrogradare » Ce spune despre planul pregătit de FRF și LPF

Negoiță vrea 16 sau 18 echipe în Liga 1 +25   FOTO
Negoiță vrea 16 sau 18 echipe în Liga 1

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 22:47 / Actualizat marti, 04 august 2020 23:06

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a vorbit în premieră despre situația clubului alb-roșu și despre decizia luată azi de echipele din Liga 1.

Echipele din Liga 1 au votat că ierarhia din play-out se va stabili pe baza criteriului puncte pe meci, aplicabil doar la partidele din play-out, ceea ce o dezavantajează pe Dinamo, iar Ionuț Negoiță s-a arătat deranjat de decizie. Dinamovistul e însă de acord cu trecerea la 16 echipe, variantă care ar salva Dinamo de la retrogradare.

„E o problemă delicată! Trebuie găsită o soluție, una înțeleaptă, prin care să nu fim dezavantajați! Obligatoriu este criteriul sportiv pentru că vorbim despre sport, nu despre spitale! E vorba de fotbal. Vrem să fim să lăsați să jucăm, să câștigăm sau să pierdem!.

Dacă nu, să se găsească o soluție! Am auzit că se ia în calcul schimbarea formatului și trecerea la 16 echipe. Ar fi cea mai bună soluție. Sunt convins de asta! Oricum ar fi, 14 echipe în prima ligă, într-o țară ca România, e puțin! E nevoie de minimum 16 cluburi! Dacă nu chiar 18. Nu sunt diferențe mari la banii din drepturile TV. Ar apărea avantaje care ar compensa această pierdere”, a declarat Ionuț Negoiță pentru site-ul sportro.

VIDEO.  Cristi Borcea: "Negoiță are foarte mulți bani, dar nu mai vrea să dea!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Florin Prunea, 20 de minute de pledoarie: „Nu e «miloagă», e reparație morală! Dinamo a fost călcată în picioare” + atac la Negoiță: „Zici că e moșia lu' mă-sa”

EXCLUSIV Cristi Borcea a mers la Gigi Becali ca s-o salveze pe Dinamo! Culisele ședinței LPF: granzii i-au sabotat pe „câini”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (190)
creeperno
creeperno  •  05 August 2020, 23:03

Orice decizie s-ar lua, nu retrogradam. Aia cu points per game in playout ii ilegala si ne salvam rapid pielea la tas. Ii luam si pe olteni cu noi daca e cazul

149517776804588
Gica Gica  •  05 August 2020, 14:41

Eugen e prea tarziu pentru asemenea declaratii, zarurile au fost aruncate! Nimeni nu vrea sa retrogradeze dar cineva trebuie, din pacate Dinamo va fi aceea .

roja.azul76
roja.azul76  •  05 August 2020, 10:28
Postat de catalynn pe 05 August 2020, 08:13

Și in C dacă e Steaua - Dinamo tot va umple stadionul cum s-a umplut și Arena Naționala la meciul cu Rapid, pt ca e “unicul derby”, clasicul României! :-))) PS: ai grija la Antifa, aia sunt mai periculoși decât CoViDul! :-))))

Da, s-a umplut stadionul de rapidisti!:))

Vezi toate comentariile (190)
Comentează