FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuţ Negoiţă primele declaraţii după decizia FRF » "Toată lumea vrea probe, dar nu le pot avea, doar nu sînt SRI-ul!"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2015 11:56

GSP.RO a anunţat ieri în exclusivitate că Ştefan Bărboianu a ieșit învingător în războiul cu Ionuț Negoiță de la comisiile FRF, după ce jucătorul a fost acuzat de blat după meciul cu Steaua din sezonul trecut.

Finanțatorul "cîinilor" a fost suspendat 8 luni și a primit o penalitate de 50.000 de lei, iar în această dimineaţă a făcut primele declaraţii, printr-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial al clubului alb-roşu.

Redăm integral comunicatul

"Decizia Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul FRF era previzibilă. Cu toate acestea, mi-am asumat orice consecinţă pentru a da un semnal clar tuturor că la Dinamo, atîta vreme cît voi conduce eu, jocurile mizerabile practicate în trecut nu vor mai fi tolerate sub nici o formă.

Ştiu că semnalul a fost deja înțeles şi sînt convins că toată lumea este acum mult mai atentă atunci cînd vine vorba de Dinamo. Toată lumea vrea probe palpabile, dar aceste probe nu le pot avea eu, doar nu sînt SRI-ul sau altă instituţie specializată a statului.

Probele mele sunt reprezentate de bunul simț al oricărui om care are ochi să vadă, dar şi de discuţiile cu oamenii din fenomen.

E de înţeles că eu, care am un interes clar, acela de a nu permite nimănui să-şi bată joc de Dinamo, de munca şi de banii mei, spun lucrurilor pe nume. La fel cum e de înţeles că oamenii de fotbal care ştiu lucrurile pe care eu le-am spus nu vor să le susţină public, probabil pentru a nu-şi face duşmani fără să aibă un interes direct.
Asta nu înseamnă însă că “Hoţul neprins e negustor cinstit”…

Fără a comenta decizia comisiilor de specialitate, îmi rezerv dreptul de a contesta hotărîrea. Vă asigur că şi pe viitor voi fi foarte atent la această zonă tabu a fotbalului românesc şi voi puncta ori de cîte ori va fi nevoie lucrurile care mi se par în neregulă, în speranţa că fotbalul românesc va deveni, pe zi ce trece, unul tot mai curat"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (98)
767776873338849
Ilie Ungureanu  •  17 Iulie 2015, 11:53

NU stiu daca a facut voit sau nu acele gafe in meciurile cu Steaua, dar miros urat acele "reusite".

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  17 Iulie 2015, 11:51

Ioane Ioane, cand ai venit la Dinamo chiar imi placea discursul tau, modul in care gandesti. Vad ca mizeriile din Romania ti-au pus capac. Domnule, daca nu ai dovezi taci! Nu arunci *** in oameni. Cand ai dovezi mergi pana-n panzele albe dar pana le ai nu fa si tu mizerii. Nu fii ca majoritatea romanilor care-s la putere. Hai noroc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad57
vlad57  •  17 Iulie 2015, 11:01

Si iata cum, maretul Negoita ne arata cat este de limitat intelectual si ce pericol reprezinta el pentru Dinamo. In primul rand, daca vrei sa transmiti mesaje vorbeste taica cu un comunicator. Nu iesi grabit, ca fata mare la maritat, si debitezi ineptii. Aia cu dat mesaje o faci in interior nu in public si in nici un caz nu cu indicarea unei persoane. De fapt, din moment ce singur recunoaste ca nu are dovezi, baiatul ala, Barboianu, ar trebui sa se duca in justitie si sa-i ceara despagubiri masive. Are si de ce! Asa e cand vorbeste gura fara cap. Tot acest spectacol de prost gust facut de *** ridica insa o problema: calitatile lui ca patron si manager la Dinamo. De altfel, evolutia accentuat descendenta a lui Dinamo in ultimii 5 ani, in contextul financiar existent, ridica semne de intrebare foarte serioase in legatura cu calitatile de om de afaceri a lui ***. Pacat de Dinamo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (98)
Comentează
Close