FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Ionuț Negoiță a rupt tăcerea: „NU l-am vrut pe Mircea Rednic de la început! Iar pe Neagoe nici nu-l știu” + „Palmaresul e la vii, nu la morți”

Relația dintre Negoiță și Rednic nu mai e de mult timp una cordială // FOTO: GSP
Relația dintre Negoiță și Rednic nu mai e de mult timp una cordială // FOTO: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 13:11

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a oferit primele declarații după ce Mircea Rednic a fost demis de pe banca echipei din „Ștefan cel Mare”.

Patronul de la RIN i-a răspuns „Puriului”, cel care declarase în urmă cu două zile că Negoiță nu este deținătorul palmaresului lui Dinamo

Tot vorbim despre palmares. M-ar interesa și pe mine să văd cum arată un palmares. Să zică cineva «Uite, domnule, palmaresul e la mine». Trimiterea e pentru toți cei care-și dau cu părerea despre palmares. Dacă nu e o chestie fizică, el este la cel care trăiește, nu la morți”, a declarat Ionuț Negoiță, în exclusivitate pentru GSP.ro.  

„N-am fost de acord cu venirea lui Rednic”

Negoiță mai spune că n-a fost de acord încă de la început cu instalarea lui Mircea Rednic pe banca tehnică a lui Dinamo. „Puriul” i-a preluat pe roș-albi în octombrie 2018.

Fără să dea nume, Negoiță îl vizează aici pe fostul președinte al clubului, Alexandru David, cel care ar fi insistat pentru aducerea lui Rednic. 

„Vă spun sincer că eu n-am fost de acord cu venirea lui Rednic. Cum eu am zis că nu mă mai implic, le-am zis celor care-l voiau să-și asume și să facă ce știu mai bine. Dar s-au lămurit și ei de niște lucruri.

Cu domnul Rednic m-am întâlnit de două ori. O dată întâmplător, a doua oară programat, pentru că spunea că are o soluție de cumpărare a clubului. Am avut o discuție și cam atât”, a mai spus Negoiță. 

...Ionuț Negoiță despre Eugen Neagoe: „Nu-l cunosc pe Neagoe, dar i-am strâns mâna și i-am urat bun venit. I-am zis să facă o treabă serioasă, să încerce cu alți jucători”. 

Va reuși Neagoe s-o readucă pe Dinamo în play-off?

DA
NU

Vezi și: EXCLUSIV Ionuț Negoiță anunță că le face plângere penală ultrașilor care i-au vandalizat hotelul: „Băieți, nu mă intimidați. Veți plăti!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
103196710874764
Dizidentul Inutil  •  06 Iunie 2019, 09:41

negoita nu poate sa se dea lovit si nestiutor la tot ce se intimpla acolo? unui frizer i-a dat nu stiu cum clubul pe hirtii inchipuite. totul este insa relatat si cu alegerile unde fratele lui tot un om de mare nimic smecher de smecher a avut nevoie de david si asa a ajuns balaneanu la putere. negoita daca nu se pricepe atunci sa isi puna un om tare care stie care poate sa conduca un club asa cum era dani coman sau altii nu sa spuna ca nu stie cine este neagoe sau ca nu l-a vrut pe rednic. ***. *** . *** azi miliardari si badea si lucescu si tiriac care nu au dat un cent pentru club. bun nogoita merita respect ca a incercat. dar o face prost isi bate joc de fotbal de dinamo. stiti asa faceau si rusii dupa asa zisa eliberare adica bagau bani in fabricile competitoare si le aducea la faliment si asta pe teritoriul romaniei. asa ca negoita dupa atitia ani si-a batut joc de club si degeaba l-a cumparat. mai face si figuri ca nu se inspaiminta... sa nu uiti ca asa a zis si Pingelica. pazea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

416035585491188
Dimache Gelu  •  05 Iunie 2019, 22:45

POKEMOANE..VVM..HIJO.DLGP.. VETE YA..

chromophobia
chromophobia  •  05 Iunie 2019, 20:00
Postat de ticbis pe 05 Iunie 2019, 17:02

Gresit! Justitia N-A spus NICIODATA ceva despre palmaresul Stelei! Prin urmare, palmaresul e la locul lui, la cine-l merita. Cauta pe site-ul UEFA si te lamuresc aia imediat!:)

Tu stii sa cauti pe google si esti doar un postac fraierit

Vezi toate comentariile (48)
Comentează