FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuţ Negoiţă se ţine de cuvînt » Lucrurile merg mai bine la Dinamo, iar jucătorii au primit o veste excelentă la începutul lui 2014

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 ianuarie 2014 11:37

Dinamo a jucat mult mai bine în partea a doua a turului, iar echipa a urcat de pe locul 12 pînă pe poziţia a 5-a în Liga 1, foarte aproape de Pandurii, ocupanta ultimului loc care asigură calificarea în cupele europene.

Acum, dinamoviştii au motive să se antreneze liniştiţi în cantonamentele iernii.

Ionuţ Negoiţă intenţionează să ajungă la zi cu plata salariilor, după ce-a achitat o bună parte din restanţele toamnei chiar înainte de Crăciun.

Roş-albii au primit asigurări că vor încasa banii pînă cînd vor pleca în primul stagiu din Antalya, pe 13 ianuarie.

Chiar acţionarul dinamovist a promis că jucătorii vor fi cu banii la zi dacă lucrurile se îmbunătăţesc la Dinamo, semn că Negoiţă este mulţumit de ultimele evoluţii ale trupei lui Stoican.

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (62)
kevms75
kevms75  •  05 Ianuarie 2014, 23:39
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Lasa in pace oile, ca nu prea le duce capul.... Ce naiba, doar sunt oi!!!

dantoma
dantoma  •  05 Ianuarie 2014, 20:58
Postat de stalky pe 05 Ianuarie 2014, 16:49

In 1984 paseau pe portile unui liceu din Ardeal doi tineri,doi baieti de 14 ani.Atunci s-au cunoscut prima oara,in clasa a IX de liceu.Au devenit prieteni,cei mai buni prieteni.Au trecut impreuna prin frumosii ani de liceu.Au trecut anii peste ei si prietenia a ramas pe viata.Acum au implinit 44 de ani. A!.... era sa uit.Unul e dinamovist convins iar celalalt stelist adevarat.Doi prieteni,adevarati,pe viata.

vezi ? astea sunt comentarii de oameni sanatosi ! si reale...si venite din lumea normalitatii ! nu injuraturile scarboase de mai sus ! tii cu cine vrei,srigi cu cine vrei,joci unde vrei ! important este sa joace ! nu sa mimeze fotbalul cum au facut-o dinamovistii ani de zile ! manati si ghidonati de alde Becali !

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  05 Ianuarie 2014, 20:11
Postat de alexandru_p pe 05 Ianuarie 2014, 16:21

pai la ce salarii le da, nu e chiar asa de greu. mai are de scapat de cativa cu salarii mai mari si gata. oricum, fie vorba intre noi, fotbalistii din romania la cat de slabi sunt si ce contra-performante reusesc prin cupele europene sau cand se transfera in strainatate, nu isi merita banii pe care ii incaseaza in momentul de fata ... sunt contracte mult prea mari pt ce fotbal joaca ei!

De ce vrei sa ne arati cat de slab mental esti....fara suparare. Pai daca Thicot are 7000 si Elton 8000....despre ce salarii vorbim? DINAMO trebuie sa scape de GLOABE. Mai bine va uitati la voi.......se plang jucatorii ca nu isi primesc banii la timp!!!!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează