FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IASI

Ionut Popa:

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2007 00:00

Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat, miercuri, ca se asteapta in continuare sa-i vina jucatori in probe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am incercat pana acum trei jucatori straini, insa m-au dezamagit. Sa vad acum ce stie acest sarb Vladimir Vukajlovici. Atat pe el cat si pe Bogdan Peres urmeaza sa-i vad in meciurile amicale. S-ar putea sa mai vina jucatori, pe care sa-i vad la lucru in meciurile amicale", a spus Ionut Popa.

Altfel, jucatorii ieseni vor sustine in aceasta saptamana trei partide de verificare, dupa cum urmeaza: miercuri, la Vorona, cu FC Botosani, de la ora 18.00, vineri, la Iasi, cu FCM Bacau, tot de la ora 18.00, si duminica, de la ora 11.00, cu Laminorul Roman, tot la Iasi.

Poli Iasi va mai disputa un test saptamana viitoare, cu Dunarea Galati, cel mai probabil pe 11 iulie, in dealul Copoului, oficialii ieseni anuntand ca studiaza in aceste zile posibilitatea participarii la un turneu international amical la Chisinau.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează