FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

A murit Ionuț Popa! VIDEO Poveste savuroasă relatată de un fost jucător: „Visase că trebuie să trecem pe la Arsenie Boca, am făcut un ocol de 3-4 ore”

Ionuț Popa a încetat din viață la 67 de ani
Ionuț Popa a încetat din viață la 67 de ani

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 11:08 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 12:02

Fotbalul românesc este în doliu. Ionuț Popa, unul dintre cei mai carismatici antrenori pe care i-a avut Liga 1, a încetat din viață azi, la 67 de ani, după o îndelungată suferință

Poveștile din cariera lui Ionuț Popa sunt numeroase. Una dintre acestea a fost relatată recent la GSP Live de fostul fundaș Gabriel Cânu (39 de ani), care a colaborat cu cel poreclit Popică la Timișoara. 

VIDEO / „Am făcut un ocol de 3-4 ore să mergem la Arsenie Boca”

„Am plecat cu două zile înainte de meci la Mediaș. Visase domnul Ionuț Popa că trebuie să mergem pe la Arsenie Boca. Noi, în drum spre Mediaș, am făcut un ocol de 3-4 ore. Am mers la mânăstire la Arsenie Boca, am stat la mormânt, ne-am continuat drumul și am ajuns la Mediaș. 

Era un povestitor foarte bun. A fost dorința lui să aibă un ajutor pentru acel meci de la Mediaș. Îi plăcea să facă glume în vestiar. Normal că era coadă, am stat cam jumătate de oră acolo”, a povestit Gabriel Cânu în urmă cu două luni, la GSP Live. 

A murit Ionuț Popa. În ianuarie spunea: „Nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine”

Problemele de sănătate l-au obligat pe carismaticul Ionuț Popa să renunțe la antrenorat. Fostul tehnician de la UTA, Poli Iași sau ACS Poli Timișoara oferise câteva declarații tulburătoare în luna ianuarie a acestui an.

„Mă simt ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta.  Nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate, medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate”, spunea Ionuț Popa pe 10 ianuarie. 

Ionuț Popa a antrenat de-a lungul carierei la FC Bihor, Jiul Petroșani, Poli Iași, CS Mioveni, Șoimii Pâncota, ACS Poli și UTA Arad.

A murit Ionuț Popa! Cele două mari regrete ale tehnicianului: „Voiam s-o antrenez pe Steaua, dar Gigi Becali îi suna mereu pe alții”

A murit Ionuț Popa! Unul dintre cei mai carismatici antrenori din Liga 1 a încetat din viață azi, la 67 de ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează