FOTBAL  »  Superliga  »  BARAJ UTA - ACS POLI 1-3 (1-2 ÎN TUR)

Ionuț Popa, după barajul câștigat cu UTA: "Am pierdut mustața. Mă tot sună prietene ale mamei și îmi spun că sunt simpatic. Nu mă mai duc acasă. Toate au peste 70 de ani" :D

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 22:09

ACS Poli Timișoara a câștigat și partida retur cu UTA, scor 3-1, și și-a asigurat prezența în Liga 1 și în sezonul următor. Ionuț Popa a comentat victoria de azi în stilul caracteristic, dar n-a uitat de ostilitatea cu care a fost primit la Arad. 

"Tot stadionul avea ce avea cu mine. Tot foloseau cuvântul ăla cu « m» care vine de la mama. Aveau ba voce de cap, ba de gât. Dar îmi plăcea că se cânta pe mai multe voci. Nu cred că meritam asemenea tratament, am făcut performanță acolo.

Am fost și pe la poliție, pentru că au fost amenințări săptămâna asta. Din păcate! Oricum, eu sper ca UTA să revină în Liga 1. Am pierdut și mustața. Mă tot sună prietene ale mamei mele și îmi spun că sunt simpatic. Nu mă mai duc acasă. Toate au peste 70 de ani.

Abia aștept petrecerea de mâine de la Timișoara cu muzică sârbească. Din păcate băieții vor avea vacanță doar 6 zile", a zis Ionuț Popa la TV Digi Sport.

Ionuț Popa s-a născut în Săvârșin (Arad) și a antrenat-o pe UTA în două rânduri. Primul mandat a durat 5 ani, din 1997 până în 2002, în timp ce al 2-lea a fost în sezonul 2009-2010.

FOTO şi VIDEO EXCLUSIV Imaginile serii: i-au ras mustața lui Ionuț Popa! :D » Scene de senzaţie surprinse de fotoreporterul GSP în vestiar, după barajul UTA - ACS Poli

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
titiduru22
titiduru22  •  17 Iunie 2017, 05:57
Postat de jackies pe 16 Iunie 2017, 04:01

ionut popa e doar un pacalici in varsta care se tine de shotii, la 80 de ani o sa ne zica de nustiu ce paine invechita pe cand hranea el porumbeii in parc alaturi de ceilalti colegi din armata.

Cred ca de fapt pe tine te cheama Jackass !

polistul68
polistul68  •  16 Iunie 2017, 11:34
Postat de zecs93 pe 16 Iunie 2017, 03:53

radem radem dar ionut popa chiar e antrenoru anului, ce-a reusit la timisoara e dea dreptu de cartile S.F !!! Sa salvezi o echipa care era condamnata inca de la inceput cu accea penalizare de -13 puncte nu e usor, Ionut Popa chiar e cel mai bun antrenor al ligii 1 !!!

Si nu e vorba doar de acea penalizare....lot slab si subtire....fara bani, fara o conducere care sa-l sustina...tot respectul pentru cei implicati...bravo lor...

jackies
jackies  •  16 Iunie 2017, 04:01

ionut popa e doar un pacalici in varsta care se tine de shotii, la 80 de ani o sa ne zica de nustiu ce paine invechita pe cand hranea el porumbeii in parc alaturi de ceilalti colegi din armata.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează