Comentarii (7)
 •  14 Ianuarie 2009, 10:29

Din pacate Poli Iasi e ca si retrogradata fara Popa. Au avut probabil cel mai vertical antrenor din prima liga si nu au stiut sa-l pastreze. Cu "grija" de care dau dovada edilii Iasului fata de echipa va fi inca ai greu sa reintre in prima liga, indiferent cine vine de la juniori sau din liga a doua...

 •  13 Ianuarie 2009, 15:41

E adevarat ce ai scris si tu,insa doar cu sufletul nu se poate face performanta.daca se ramane la acest lot si nu vine nimic din urma,iasul va retrograda intr un an,doi.de la centrele de juniori atunci,sa fie integrati 3,4 jucatori care sa creasca.ca buget de transferuri nu vorbeam de jucatori de prima divizie ,dar macar din ,liga a doua,jucatori de perspectiva sa fie adusi.oricum pentru un antrenor bun,e important sa i fie satisfacute pretentiile financiare.antrenorul conteaza enorm.

 •  13 Ianuarie 2009, 15:08

trist....ca al doilea oras din tara se zbate pt o suma de bani. Batygol, care buget? Poli nu are nici bani sa-si plateasca restantele catre jucatori. ce transferuri, ce alte sf-uri. cine vine antrenor, va veni doar cu inima. ca stie ca banii vin greu. Eu apreciez totusi fotbalistii ca au jucat in aceste conditii, si de multe ori chiar s-au daruit admirabil. Multumim Ionut Popa.

 •  13 Ianuarie 2009, 14:57

Pentru politehnica era nevoie de o schimbare,asta e parerea mea.insa trebuie adusi jucatori in continuare,orice antrenor va veni va avea astfel de pretentii,sa fie asigurat un buget de transferuri..oricum cred ca variante de antrenori o reprezinta:Viorel Hizo(ca si consilier sportiv-cazul Uhrin),Dorinel Munteanu,Ion Moldovan,Leo Grozavu,Aurel Sunda,Ilie Dumitrescu,sau de ce nu ca o solutie de criza numirea lui Simionas cu contract pana in vara..Multa bafta celor de la poli.

 •  13 Ianuarie 2009, 14:36

Respect Iaonut Popa!

 •  13 Ianuarie 2009, 14:31

popica macar adu masina inapoi la club! ca e pe inventar!

 •  13 Ianuarie 2009, 14:28

Daca nu revine poli retrogradeaza 100%! Daca revine ceea ce e foarte improbabil, in proportie de 70% echipa scapa de liga 2.

Comentează