FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI IASI

Ionut Popa si-a varsat nervii pe ziaristi!

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2007 00:00

La amicalul de ieri cu Dunarea Galati, Ionut Popa i-a agresat verbal pe jurnalisti si a lovit in trepiedul cameramanului TVR. La pauza meciului cu Dunarea Galati (3-1), suparat ca oaspetii conduceau, antrenorul Ionut Popa si-a varsat nervii pe jurnalistii aflati linga banca de rezerve. Tehnicianul i-a injurat pe ziaristi si a darimat cu piciorul trepiedul cameramanului de la TVR. "Eu sint un tip temperamental, in timpul jocului strig, tip, trag in orice intilnesc in cale. Trepiedul ala era de vina ca elevii mei nu jucau! Voi n-aveti ce cauta in preajma bancii de rezerve. Eu si cu tata ma cert pentru fotbal! Imi cer scuze!", a spus la final Popa.

"Imi certam elevii cind am vazut ca se filmeaza discutia noastra, care trebuia sa ramina secreta! Mi-am iesit din fire, dar sint gata sa platesc pentru repararea trepiedului", a continuat antrenorul dupa ce s-a calmat. "De acum inainte, nu mai vorbesc cu ziaristii despre fotbal! Voi cere conducerii sa numeasca o alta persoana pentru a tine legatura cu presa. Sint mai nervos din fire, poate am si probleme de comunicare, si e bine sa evitam alte incidente regretabile", a incheiat Popa.

TVR a anuntat printr-un comunicat ca, cel mai probabil, incidentul va fi rezolvat pe cale amiabila. Televiziunea Romana isi exprima ingrijorarea fata de violentele tot mai dese in care victime sint jurnalistii sportivi.

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează