FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ionuţ Rada: "Banii contează, dar în Emirate era prea de tot"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2010 00:00

Ionuţ Rada se declară mulţumit de oferta primită din partea lui CFR Cluj şi spune că simţea nevoia revenirii la un nivel înalt după o experienţă în Emiratele Arabe Unite.

"Contează banii, dar parcă era prea de tot în Emirate. Mi-am dorit foarte mult să revin în Europa şi să joc fotbal adevărat din nou. Acum, abia aştept să pot evolua în Liga Campionilor.

Toată lumea ştie ce înseamnă CFR Cluj, ce oameni sînt acolo, iar asta a făcut ca alegerea mea să fie una foarte uşoară. Spre sfîrşitul carierei poate voi reveni în Emirate, însă acum intenţionez să mai joc la nivel înalt", a spus Rada la SPT FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
vladyb19
vladyb19  •  15 Iunie 2010, 18:35

Vroiai sa mearga la voi in Bulgaria frate?

aly2006g
aly2006g  •  14 Iunie 2010, 13:08

intr-un cuvant,esti un mercenar!Succes in Ungaria!

mateiserban
mateiserban  •  14 Iunie 2010, 12:45

vad ca peste tot pe unde merge rada spune ce scazut era nivelul in emirate unde juca el. nu trebuie sa-i reamintesc antrenorii si jucatorii de acolo pt ca sunt cu 7 clase peste cei din romania. adevarul e ca el nu a facut fata la un club cu pretentii care abia s-a salvat de la retrogradare in sezonul recent incheiat, asa ca i-au dat flit. repet. ei nu l-au mai vrut pe rada. nu invers

Vezi toate comentariile (5)
Comentează