FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ionuţ Rada: "Mi-a prins foarte bine împrumutul la Otopeni. Voi munci şi vreau să joc cît mai mult cu Bergodi!"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2009 00:00

Ionuţ Rada vorbeşte despre numirea lui Cristiano Bergodi în funcţia de antrenor al Stelei şi se arată încrezător în posibilităţile tehnicianului italian de a reuşi la gruparea roş-albastră. Fundaşul va reveni în Ghencea după ce împrumutul său la CS Otopeni a expirat, dar mărturiseşte că perioada petrecută la formaţia ilfoveană l-a ajutat să-şi recapete încrederea în propriile forţe. 

"Am lucrat cu Bergodi pentru foarte puţin timp la Rapid, dar pot să spun că e un antrenor care are o relaţie apropiată cu jucătorii, e deschis, comunică foarte bine cu echipa şi sper să aibă rezultate la Steaua. Modul în care s-au derulat evenimentele în ultimul campionat arată că mai importantă decît valoarea lotului sînt încrederea în forţa glupului şi liniştea vestiarului.

Trebuie să lucrezi foarte mult cu psihicul jucătorului, acolo se face diferenţa. Ştiu încă din perioada în care lucram cu Răzvan Lucescu ce importanţă are acest aspect în viaţa unei echipe. În Liga I sînt mulţi jucători buni, depinde în ce mod îi faci să conştientizeze că le sînt superiori adversarilor. Mi-a prins bine perioada pe care am petrecut-o la Otopeni, mi-am recăpătat încrederea.

Voi munci şi vreau să evoluez cît mai mult. Domnul Bergodi mă cunoaşte atît din partidele pe care le-am disputat contra lui, cît şi din cele cîteva săptămîni de la Rapid. Tot ce am obţinut a fost numai prin muncă, asta voi face şi de acum încolo şi voi încerca să-mi cîştig un loc în echipă, să profit de toate şansele pe care le am", a spus Rada pentru gsp.ro.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
adyz
adyz  •  17 Iunie 2009, 12:45

Nu stiu de ce un jucator ca tine este asa de apreciat de suporterii din Ghencea din cauza trecutului tau...dar si eu ma aflu printre ei...Bafta multa!

 •  17 Iunie 2009, 12:43

Super jucator !!!

 •  16 Iunie 2009, 23:47

BAFTA, RADA. NU TE PREA AM LA SUFLET PENTRU NISTE MAGARII PE CARE TU SI PORTARUL MUNTEANU LE-ATI FACUT LA PROGRESUL IMPOTRIVA STELEI, DAR ACUM ASTEA SUNT ISTORIE SI MERGEM MAI DEPARTE.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează