FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Ionuț Stroe e fan Craiova și are o dorință uriașă în noul sezon: „Avem motive să fim optimiști” + cum a trăit dezamăgirea cu CFR Cluj

Ionuț Stroe, alături de fiul său pe „Ion Oblemenco” +14   FOTO
Ionuț Stroe, alături de fiul său pe „Ion Oblemenco”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2020 12:56 / Actualizat luni, 24 august 2020 13:18

Ionuț Stroe (40 de ani), actualul ministru al Tineretului și Sportului, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit despre starea actuală a sportului românesc, despre stadioanele moderne din București, dar și despre noul protocol medical din Liga 1

Pe durata emisiunii, Ionuț Stroe nu s-a ferit să-și arate încă o dată atașamentul pentru CS Universitatea Craiova, povestind cum a trăit meciul decisiv pentru titlu cu CFR Cluj, pierdut de olteni cu 1-3.  

„Da, am fost foarte supărat pentru că mă așteptam să câștigăm. Cred că echipa s-a speriat puțin de începutul acestui meci. Poate că, dacă n-am fi condus din startul meciului cu 1-0, am fi luptat mai mult și poate că acești jucători, neavând experiența marilor performanțe, s-ar fi comportat altfel.

Felicitări CFR-ului, a fost un meci câștigat pe teren. Sper că anul acesta Craiova să ajungă să câștige titlul. E un lucru foarte așteptat la Craiova, mai ales pentru suporterii acestei echipe. Deja sunt 30 de ani de când nu s-a mai câștigat titlul.

Ar fi contat să aibă suporterii alături. Ei sunt un mare plus pentru echipă, dar acestea sunt condițiile. Felicitări celor care au câștigat, dar felicitări și Craiovei, pentru că locul 2 este o performanță. Avem motive să fim optimiști pentru acest an”, a spus Ionuț Stroe, la GSP Live. 

Fiul lui Stroe e portar la CS Universitatea Craiova

În calitatea sa de avocat, dar și de părinte, Stroe și-a apărat copilul, Călin Ionuț, 9 ani acum, în 2018, într-un caz contra Academiei de Fotbal Gică Popescu. Familia puștiului, legitimat azi la CS Universitatea Craiova, dorea să rezilieze contractul cu Academia.  

Actualul ministru al Tineretului și Sportului a obținut dezlegarea copilului de Academia fostului internațional, invocând art. 20 / RSTJF /2016 /alin. 4 , lit . b.: „Jucătorii în vârstă de până la 12 ani, care au fost legitimați prima dată la un club în urma cu mai puțin de un an, au dreptul să ceara (prin reprezentanții lor legali) încetarea legitimării la clubul respectiv și se pot legitima la un alt club în prima perioadă de transfer”. 

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Sepsi - Craiova 0-1

+10 FOTO

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Craiova, copy-paste după Gigi Becali » Detaliul remarcat în meciul oltenilor cu Sepsi

SEPSI - CRAIOVA 0-1 // Mirko Pigliacelli, despre atitudinea oltenilor: „Am arătat că avem c***e”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2415535895378468
Ion Dascalu  •  29 August 2020, 09:25

Buna dimineata, nu inteleg cum sunt pusi politicienii ca ministri , ce se are la baza ,cred ca dl, ministru n are treaba cu sportul, imi aduce aminte din luna iunie , cred, cand trebuia sa permita accesul la joc de tenis de camp, cand spunea niste aberatii cat casa poporului.Se vede clar ca nu le are cu sportul, poate cu ingineria. Cat priveste despre meciul Craiova-Tbilisi, se vede mentalitatea jucatorului de fotbal roman, cat de repetenti sunt. Aici puteti face ceva d-le ministru?????Nu cred.Sau suntem ocupati de traditionalism.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează