FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Iordănescu întrevede marea împăcare, între Becali și Armată: "Lasă aroganța și discută cu CSA, ei sunt dispuși!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 20:46

Anghel Iordănescu, fost selecționer al României și antrenor al Stelei, i-a transmis lui Gigi Becali un mesaj clar, prin care-i propune să discute cu cei de la CSA.

"Personal, nu cred că aceasta este Steaua. E FCSB, o altă echipă. Conflictul se va încheia când Gigi Becali va lăsa la o parte încăpățânarea, când va lăsa la o parte aroganța și când va încerca să discute, pentru că am înțeles că și oamenii din conducerea Ministerului, și cei de la CSA sunt dispuși să discute.

Dar nu în termenii lui Gigi Becali, ci în niște termeni firești, după negocieri normale. E greu, în momentul de față, ca Gigi Becali să primească marca fără bani", a spus Iordănescu la Pro TV.

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (33)
1100999166583261
Alex Marin  •  28 Aprilie 2017, 12:37

Conducatorii CSA au ruinat clubul si au nevoie de bani pentru celelalte sectii......si cand au vazut ca nu se mai poate cu minciuna noii echipe pe care sperau sa o vanda altui bogatas,.....vor impacare cu Gigi....poate,poate mai scot ceva de la el......or sa ii dea tot lui Gigi gratis cand vor trebui sa plateasca impozite pe marca.....

juliusmad
juliusmad  •  26 Aprilie 2017, 23:27
Postat de observator_federal pe 26 Aprilie 2017, 23:04

Ei da, am absolvit liceul la seral, coleg cu Gigi. Aflati - lucru destul de dificil - ce liceu si in ce an.

ai absolvit pe bune....sau ne pacalesti? :)) pe mine m-ai pacalit :))

observator_federal
observator_federal  •  26 Aprilie 2017, 23:04
Postat de bigdeal pe 26 Aprilie 2017, 22:24

Bine punctat, "deci" se foloseste atunci cand tragi o concluzie, de ex: Observatorul federal nu stapaneste gramatica limbii romane, deci a facut liceul la seral.

Ei da, am absolvit liceul la seral, coleg cu Gigi. Aflati - lucru destul de dificil - ce liceu si in ce an.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează