FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Irezistibilul 24 » Unul dintre stelişti a rugat conducerea să refuze ofertele pentru el!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 13 decembrie 2012 10:09

Parcursul foarte bun al Stelei în Europa le-a creat jucătorilor cote foarte bune şi au atras interesul unor echipe puternice din străinătate.

Roş-albaştrii au hotărît să nu cedeze nici un fotbalist în această iarnă. Unul dintre stelişti a solicitat conducerii să nu accepte o eventuală ofertă de afară, pentru a putea cuceri titlul la finalul campionatului.

"Nu va pleca nici un jucător, doar dacă va fi o ofertă de nerefuzat, ceea ce nu cred că se va întîmpla. Sînt jucători care sînt curtaţi. Aseară am vorbit cu Alex Bourceanu, care are o ofertă, şi mă roagă să discut şi cu patronul şi dacă e vorba să plece, să o facă din vară, pentru că vrea să ridice trofeul.

Cred că ar fi frustrant pentru Alex Bourceanu, care este căpitanul pe care îl merită această echipă, să nu aibă ocazia să ridice trofeul la sfîrşit. Patronul nu vrea să vîndă nici un jucător, vrea să construiască o echipă", a spus Mihai Stoica, conform digisport.ro

Steaua şi-a găsit liderul! » Bourceanu a fost căpitan în toate cele 19 meciuri din acest sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
idol
idol  •  13 Decembrie 2012, 21:44

Steaua a batut toate contracandidatele la titlu anul asta (cu exceptie FC Vaslui). nu uitati ca meciurile au fost "acasa" iar returul nu va fi usor pentru ca sunt echipe care si-au facut strategia sa atace podiumul in a doua parte a campionatului. nu va fi usor si diferenta de puncte nu e atat de mare pe cat pare. e clar ca problemele financiare de la celelalte cluburi i-au netezit drumul spre titlu, dar sa sustii in permaneta ideea "titlului blatuit" e clar limitare intelectuala. asa ca mai terminati cu prostiile si mai bine vehiculati niste idei sanatoase pentru competitie. una ar fi aceia de a merge la stadion.

ratzy
ratzy  •  13 Decembrie 2012, 18:54
Postat de bluearth pe 13 Decembrie 2012, 12:57

aici se poate discuta,un om cu caracter ar refuza sa se bucure de un titlu blatuit...dar azi rar gasesti asa ceva!

cfr in dreptul tau, clar...

chronic
chronic  •  13 Decembrie 2012, 15:19
Postat de bluearth pe 13 Decembrie 2012, 12:57

aici se poate discuta,un om cu caracter ar refuza sa se bucure de un titlu blatuit...dar azi rar gasesti asa ceva!

pai la cfr toate titlurile sunt blatuite..si cupele la fel....ce jafuri au fost cu arbitrii!!!! asa ca ciocu' mic si joc de glezne

Vezi toate comentariile (21)
Comentează