FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Issa Ba şi Koulibaly excluşi din lot! Cum explică Dorinel decizia

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 decembrie 2012 19:30

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere, fotbaliştii nu mai sînt plătiţi de peste 4 luni şi azi nu au mai vrut să se antreneze. Acţionarul Ionuţ Negoiţă le-a promis că va plăti doar partea lui, nu şi a celorlalţi.

Dorinel Munteanu a explicat la Fanatik Show, pe Digisport, decizia de a-i scoate pe Koulibaly şi Issa Ba din lot la meciul următor, cu CSMS Iaşi: "Nu au respectat programul, nu au vrut să intre în cantonament după partida cu Severin. Disciplina este cea mai importantă. Apoi s-au dus să vorbească la tv şi să spună că sînt neplătiţi. Sînt alături de ei, ştiu că trebuie să fie plătiţi, dar nu trebuie să se comporte aşa. Koulibaly s-a supărat şi că l-am scos la pauză cu Severin. Nu sînt daţi afară, dar nu voi conta pe ei la următorul meci, de la Iaşi".

Koulibaly spune că este neplătit de mai mult de 4 luni: "Kone mi-a spus că sînt probleme cu banii, dar nu mai mult de 3 luni. Sînt 5 luni de cînd nu am mai primit salariul, am o familie de întreţinut, nu pot aşa". Şi Issa Ba este de aceeaşi părere: "Este o problemă mare la Dinamo, nu ştiu ce se întîmplă, dar de 4 luni nu am primit vreun ban", a declarat pentru DigiSport.

Negoiţă a replicat şi a anunţat că jucătorii vor fi plătiţi curînd: "Eu le voi da partea mea pînă în sărbători, nu ştiu de ceilalţi acţionari ce vor face. A fost greu să mă duc să le spun, dar m-am dus cu o promisiune concretă. Mai bine aşa decît nimic. Nu ştiu ce se va întîmpla cu Issa Ba şi Koulibaly, este problema antrenorilor", a explicat acesta la Fanatik Show.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
valyomanyd
valyomanyd  •  07 Decembrie 2012, 08:38
Postat de walhalla pe 07 Decembrie 2012, 08:17

Ei, as. N-au respectat programul...Recunoaste Muntene ca esti rasist si de abia asteptai momentul sa-i pui pe liber.

Daca taceai filozof ramaneai ! Ce zici, la Otelul erau jucatori de culoare ?

walhalla
walhalla  •  07 Decembrie 2012, 08:17

Ei, as. N-au respectat programul...Recunoaste Muntene ca esti rasist si de abia asteptai momentul sa-i pui pe liber.

titiduru22
titiduru22  •  07 Decembrie 2012, 03:41

Astia doi n-au stiut ca numai Munteanu si Danciulescu au dreptul sa manance KKT prin presa ???

Vezi toate comentariile (12)
Comentează