FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

Isterie generală după anunțul interesului Barcelonei pentru Ivan: "Sigur se va descurca"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 20:54

Presa spaniolă a aruncat bomba astăzi cînd a anunțat că echipa secundă a Barcelonei este interesată de Andrei Ivan de la CSU Craiova.

Oamenii de fotbal din România au comentat această informație, ultimul fiind chiar fostul său antrenor de la CSU Craiova Sorin Cârțu.

"Este un atacant cu mari calități, viteză, explozie, copil cuminte și muncitor, are fibră lungă, poate face progrese mari. Nu este un jucător de combinație, pe spații mici, dar cu un jucător care să-l simtă bine din spate, poate avea multe situații de gol. El și cînd a jucat puțin și-a creat mari ocazii de gol.

Este un jucător de mare perspectivă, dar mi se pare că se pune o mare presiune pe el cu aceste sume de transfer puse pe el.

Barcelona B este în familia lor. Ei și-au luat antrenori din propria pepinieră, promovează constant jucători, așa că ar crește în familia lor, în stilul lor. Chiar dacă ar fi vorba de șase luni de probă și pe urmă de un transfer, vă spun că Andrei va exploata la maximum aceste șase luni, sigur se va descurca", a spus Cârțu la Digisport.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (4)
dorel999
dorel999  •  06 Ianuarie 2016, 00:23

Și eu zic că e minim de echipa mare a Barcelonei :)

ortega
ortega  •  05 Ianuarie 2016, 23:27

Oare de ce nu se semnează *** ăștia ? Le e rușine ? Așa ... fiți useri , *** , că anonimatul e acceptabil ... Dar să fii plătit , să scrii emormități de genul articolului *** ăstuia ... Semnează-te spiristule , să știm și noi ce să nu mai citim ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  05 Ianuarie 2016, 23:23

Isterie e doar în creierul tău ***i ... Unde dreq vezi tu isterie , *** ? Auzi ... isterie generală ... Băi , semidoctule , tu ai proprietatea cuvintelor cât o avea Becali la 3 ani ... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează