FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, 20:30, KANAL D

Isterie la bilete

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2007 00:00

Biletele pentru meciul cu Steaua s-au epuizat ieri in jumatate de ora

Partidele cu Steaua provoaca nebunie la Cluj.

Desi oficialii lui CFR au anuntat ca vor scoate la vinzare tichetele de acces la ora 16:00, cozile s-au format inca de dimineata. "Visiniii" au trimis la punctele de vinzare aproximativ 8.000 de bilete. Presedintele Iuliu Muresan a dat ordine clare angajatilor sai sa nu mai vinda bilete la club, apropiatilor, pentru a preintimpina situatia de anul trecut, cind tichetele s-au epuizat intr-o ora si jumatate.

si asa, oamenii s-au calcat in picioare. La ora 17:00 se formase o coada de 150 de persoane la Magazinul suporterilor din incinta "Sigma Center". Dupa citeva minute, suporterii au fost anuntati de reprezentantii firmei care asigura paza ca nu se vor mai pune in vinzare bilete. Isteria s-a mutat la punctele de vinzare din jurul stadionului, unde in citeva minute s-au evaporat toate biletele pentru cele doua peluze. Nervi, huiduieli si oameni dezamagiti ca au ratat sa vada confruntarea de pe stadion.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează