FOTBAL  »  Superliga  »  DESPĂRŢIRE

Se desparte Iulian Apostol de Steaua?

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2010 00:00

Iulian Apostol vrea să se despartă de Steaua după ce acesta nu a mai fost plătit. "Mucles" a depus miercuri la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal un memoriu, în urma căruia speră ca va fi declarat liber de contract.

Conform evz.ro ca să evite un litigiu, gruparea din Ghencea i-a propus fotbalistului ca, în schimbul respectivei sume, să-i ofere o hârtie în care să-l dezlege de Steaua, adică să devină jucător liber de contract. Târgul a fost acceptat pe loc de Apostol.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
blue_sky
blue_sky  •  20 Noiembrie 2010, 16:17

Sa cenzurati cuvantul taran mi se pare o mare aberatie, sunteti penibili.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  20 Noiembrie 2010, 12:58

Mucles e o mare pierdere pentru Steaua....in felul asta o sa revina no.1 la categoria "mutra de bovina turbata", celebrul Dodel. Amandoi fiind 2 savanti de renume mondial cu un IQ apropiat de un celebru individ care scrie pe forum pe aici, lapin-alpin-labin (ultimul fiind nume de alint...desigur)

fancraiova
fancraiova  •  20 Noiembrie 2010, 12:50

ba degeaba vorbiti voi aportol e bun alearga e bataios dar daca nu ai antrenor sa te puna in valoare ce vreti sa joace asa ca unde se va duce si va fi antrenor care sa stie unde sa`l joace va da randament la steaua becali distruge stiti bine si voi ce tot ca nu e bun ca nu stiu ce scpati de becalii daca vreti performanta daca nu din seara asta treceti pe 9 dupa cfr si craiova

Vezi toate comentariile (15)
Comentează