FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Iuliu Muresan:

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2007 00:00

Presedintele lui CFR Cluj a analizat esecul drastic cu Anorthosis Famagusta, scor 1-3: „Sunt dezamagit si suparat, de-a dreptul trist. Am intrat prea relaxati in teren. Am fost prea linistiti inaintea partidei. N-am fost condusi cu 3-0 si umiliti asa nici in Divizia B, nici in C si nici in D. Sper sa nu fim vreodata condusi in Liga I cu un asemenea scor”.

Iuliu Muresan a adaugat: „Din minutul 2, cind i-am vazut ca deja au emotii, i-am spus lui Arpad ca vom pierde astazi. Am facut o greseala si noi si jucatorii ca ne-am crezut victoriosi dinainte. Sper sa ne foloseasca aceasta corectie pentru ca sanse mai sunt, chiar daca sunt sub 20%. Nu va mai fi o excursie in Cipru, vom avea foarte mult de furca, vom suporta presiunea publicului, dar sper sa intoarcem rezultatul”.

Intrebat cine este vinovat pentru rezultat, Muresan a declarat: „Vinovati suntem toti, poate si eu sunt vinovat, pentru ca am crezut ca va fi un meci usor. Poate am fost si noi prea optimisti inainte de meci si le-am transmis optimismul nostru si baietilor”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează