FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 1-1

EXCLUSIV // VIDEO Iuliu Mureșan a remarcat un jucător dinamovist după remiza cu Rapid: „El știe pe unde s-a antrenat înainte”

Dinamo și Rapid au remizat, scor 1-1, într-un meci cu două goluri superbe semnate de Torje și Carnat. Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”, a analizat evoluția noilor achiziții. +10   FOTO
Dinamo și Rapid au remizat, scor 1-1, într-un meci cu două goluri superbe semnate de Torje și Carnat. Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”, a analizat evoluția noilor achiziții.

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 23:00 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 23:09

Dinamo și Rapid au remizat, scor 1-1, într-un meci cu două goluri superbe semnate de Torje și Carnat. Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”, a analizat evoluția noilor achiziții.

„Sunt supărat. Am fost echipa pozitivă, am atacat, ne-am creat mai multe ocazii. Golul primit ne aduce aminte de golul lui Deaconu, cu Gaz Metan. Am avut și ghinion. Nu am ținut de minge în repriza secundă, asta e. Totuși, echipa a luptat mult mai mult, a atacat mai mult. Nu a mai făcut greșeli în apărare. Eu vreau să caut partea pozitivă. 

Dacă vă uitați la banca Rapidului, e o diferență. Noi încă suferim la mai multe capitole. Mai trebuie clar să întărim echipa, mai vin jucători, încă 2. Cei care vin nu sunt pregătiți, le mai trebuie un timp de pregătire. 

Aș vrea să remarc jocul lui Espinosa, a fost destul de bun. A venit de o săptămână și ceva, nu știu pe unde s-a antrenat înainte. Atacantul Vestenicky nu prea a arătat mare lucru, dar e venit de câteva zile. Nu mă așteptat să arate mult. Lucrurile sunt normale. Steliano Filip, la ultimele 2-3 meciuri, a avut probleme, o încărcătură musculară, niște contracturi. A decis să nu îl folosească titular”, a spus Iuliu Mureșan, la GSP Live. 

A contat absența Peluzei, mai ales în repriza secundă, când am cedat posesia. Putea să îi determine pe jucători să țină mai mult de minge. Fotbalul este fără spectatori, nu este frumos fără ei. Dar trebuie să ne obișnuim și cu asta
- Iuliu Mureșan

Cum arată clasamentul în Liga 1 după Dinamo - Rapid 1-1

Dinamo ratează încă o dată victoria în prelungiri, la fel ca în meciul cu UTA. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1, cu 8 puncte strânse în 13 meciuri. Rapid rămâne pentru moment pe locul 6, unul de play-off. Poate să cadă o poziție, în funcție de rezultatul meciului Academica Clinceni - UTA.

Citește mai multe știri de actualitate:

NU i s-a întâmplat niciodată » Premieră neagră pentru Dan Petrescu: „Mai rău nu există!”

Mutare de titlu! Basarab Panduru revine în Liga 1: cu cine a bătut palma

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
171875491077582
Costel Chelaru  •  24 Octombrie 2021, 10:16

Am vazut meciuri mai bune in liga 2.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close