FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se mută Dinamo din Ștefan cel Mare? Anunțul lui Iuliu Mureșan: „E un gazon suprasolicitat”

Iuliu Mureșan
Iuliu Mureșan

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 22:38 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 23:05

Gazonul din „Ștefan cel Mare” s-a prezentat foarte slab la ultimul meci disputat, cel dintre Dinamo și Rapid, scor 1-1, iar Iuliu Mureșan, administratorul special al alb-roșiilor, este îngrijorat de cum va arăta suprafața de joc în perioada următoare.

Mureșan a dezvăluit că ia în considerare să mute echipa din „Ștefan cel Mare” și chiar s-a interesat de arena Arcul de Triumf, dar a primit un răspuns negativ.

„Gazonul, nu, nu e [bun]... Şi nici nu o să fie. E suprasolicitat gazonul. Pe lângă Dinamo, joacă şi Clinceni şi echipa din Liga 4, CS Dinamo. În 22 de zile, au fost 11 meciuri oficiale şi 15 antrenamente. S-au antrenat şi naţionalele Under. 

E un teren suprasolicitat şi va fi mai rău. Eu m-am gândit la mutare, dar nu ar fi bine. Echipa trebuie să joace acasă, să construiască. Când vor veni ploile, nu ştiu dacă mai putem juca. E greu pentru Liga 1 şi pentru toţi jucătorii. 

Ne-am informat, ne-am adresat în scris (n.r. - despre posibilitatea de a evolua pe Arcul de Triumf) şi ni s-a spus că nu putem deocamdată, că nu e clară situaţia şi nu ştiu ce”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit Telekom Sport.

Se mută Dinamo din Ștefan cel Mare? Anunțul lui Iuliu Mureșan: „E un gazon suprasolicitat”
Gazonul de pe „Dinamo” la meciul cu Rapid, 1-1

Iuliu Mureșan anunță două transferuri iminente la Dinamo: „Semnează luni, probabil”

După 1-1 cu Rapid, Dinamo va efectua două transferuri, anunță administratorul special Iuliu Mureșan. Unul dintre jucătorii care negociază cu clubul alb-roșu este grecul Nikolaos Kainourgios (23 de ani), extremă stânga de meserie.

„Cei doi urmează să semneze, probabil luni. Unul a venit la Săftica, cu soția, este atacant. A venit și celălalt, ieri au făcut vizita medicală. Semnătura este o formalitate, ofertele financiare le-am trimis jucătorilor înainte de a veni în România. Nu mai avem ce negocia, rămâne o formalitate”, a spus Mureșan la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Oficialul dinamovist nu a dezvăluit identitatea celor doi, dar GSP.ro a aflat numele unuia dintre jucătorii în cauză: Nikolaos Kainourgios.

Cine este Nikolaos Kainourgios

Nikolaos Kainourgios este un jucător grec liber de contract din iulie, după despărțirea de Zulte Waregem. Kainourgios, care a evoluat la Aittitos Spaton, AE Sparti și Zulte Waregem, se află în negocieri avansate cu Dinamo. 

În 2019, el a fost convocat la echipa națională U21 a Greciei și a fost rezervă neutilizată la un meci amical cu Germania U21, scor 0-2.

Citește alte știri din Liga 1:

Gino e cu Burleanu acum! Promisiunea care a pus batista pe țambal în conflictul LPF-FRF

Câți bani susține Ionuț Chirilă că a adus deja la Clinceni: „M-am gândit și la buzunarul patronului”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1745flo
1745flo  •  25 Octombrie 2021, 15:44

Si așa se va juca fără spectatori, deci Voluntari, Chiajna, anyway!

sil.vio._
sil.vio._  •  25 Octombrie 2021, 08:08
Postat de steaua.inseamna.csa pe 25 Octombrie 2021, 00:24

Dinamo nu au vreun conflict de interese cu Steaua, nu vor sa fie considerați Steaua, continuatoarea Stelei sau alte prostii, in plus nu au datorat niciodată bani pt chirie si utilități Stelei și mai ales nu au un proces in care Steaua le imputa despăgubiri de milioane, deci … da! Așa cum Rapid au jucat in Ghencea acum vreo 40 de ani când stadionul lor era in renovare, dacă promit ca nu se joaca cu chibriturile prin peluza și nu ne distrug porțile nu are nimeni nimic cu ei! :-))) DAR! :-))) Spre deosebire de FC fcsb oamenii au bun simt, înțeleg și ei ca este o situație ciudata, eufemistic vorbind, așa ca vor face tot posibilul sa o evite, așa ca mai degrabă s-ar deplasa sa joace la Cluj sau Arad decât in Ghencea! :-)))

E o situatie ciudata, la fel cum a fost si cea cu echipa de rugby "U" Cluj, care a fost gazda in Ghencea.. U si cu Dinamo sunt cei care canta despre "cucuveaua de pe casa poporului".. oricum, din cate am vazut, vor exista mai multe ocazii de a juca FCSB in Ghencea, o data ce sezonul de liga 2 intra in pauza.

126791918017681
Danezul Gramada  •  25 Octombrie 2021, 02:48

Ce să caute falitii ăștia pe Arena Națională, ei nu au 2000 de euro sa achite pe meci chiria lui Badea pt relicva aia de stadion. Nu au destui la masa credala, sa se mai adauge și Arena Națională? DDB =DOAR DIVIZIA B.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close