FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Iuliu Mureșan, chestionat direct la GSP Live: „Va fi demis Mircea Rednic dacă Dinamo nu câștigă cu Academica Clinceni?” » Răspunsul oficialului dinamovist

Mircea Rednic, antrenor Dinamo // foto: Imago Images
Mircea Rednic, antrenor Dinamo // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 09:49 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 11:03

Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special de la Dinamo, a fost întrebat dacă postul lui Mircea Rednic (59) ar fi pus în pericol de un eventual rezultat nefavorabil cu Academica Clinceni. Deși a negat „divorţul” de antrenor, oficialul dinamovist a subliniat că „nu concepem alt rezultat decât victoria”.

În această seară, de la ora 21:00, ultimele două clasate din Liga 1, Academica Clinceni și Dinamo, se vor înfrunta în etapa 18 a campionatului. Meciul, catalogat de Iuliu Mureșan drept „derby-ul suferinței”, pune față în față o echipă care nu a câștigat vreun meci în actualul sezon (Academica Clinceni) și una care nu a mai simțit gustul victoriei din luna august!

Dinamo nu și-a revenit nici după ce a fost preluată de Mircea Rednic. Are 7 meciuri fără victorie în campionat sub comanda „Puriului”, pe umerii căruia presiunea crește. În acest context, Iuliu Mureșan a fost întrebat la GSP Live dacă postul lui Rednic ar fi pus în pericol de un rezultat nefast cu Academica Clinceni.

Mircea Rednic a apărut în premieră cu mască, s-a luat de jurnaliști, apoi a aflat de la ei că adversara din Liga 1 și-a schimbat antrenorul: „Nu știam”
DINAMO
Mircea Rednic a apărut în premieră cu mască, s-a luat de jurnaliști, apoi a aflat de la ei că adversara din Liga 1 și-a schimbat antrenorul: „Nu știam”

Iuliu Mureșan: „Nu se pune problema demiterii lui Mircea Rednic” 

„Nu se pune problema, are susținerea noastră și a suporterilor. Clar nu se pune problema. Când a venit, am acceptat să-i dăm timpul necesar pentru a forma o echipă mai puternică abia după transferurile și pregătirea din iarnă. Sigur, și el, și jucătorii, dar și noi ne dorim victoria în seara asta”, a răspuns Mureșan întrebării moderatorului Alberto Boțoghină. 

„Diseară avem derby-ul suferinței, nu îi pot spune altfel. Avem o situație proastă în clasament și noi, și ei. E un meci pe care trebuie să-l câștigăm, să obținem o victorie după o pauză lungă. Nu concepem alt rezultat! Oricum e greu să ne îndeplinim obiectivul de a merge în Liga 1, astfel că și un egal ar fi dezastruos pentru noi”, a mai declarat administratorul special de la Dinamo. 

Dinamo a obținut doar 9 puncte în primele 17 etape ale sezonului, în vreme ce Academica Clinceni stă chiar mai rău, cu 4 puncte.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Mihai Stoica a explicat de ce FCSB - UTA se joacă fără spectatori: „Am discutat, nu se poate!” » Ce împiedică schimbarea orei

La șpriț cu rivalul! Mititelu jr. a petrecut cu Gabi Tamaș înainte de meciul direct

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  05 Decembrie 2021, 09:32

Dinamo (imi pare sincer rau) nu joaca nici ca o echipa de Liga a II-a din a doua parte a clasamentului. Prost si fara idei in atac/mijloc si aparare; deci nu e o echipa. Mai jos de atat nu poti ajunge cu sau fara antrenor. Miroase de departe a 'disparitie'...

creeperno115
creeperno115  •  03 Decembrie 2021, 22:35

Of of

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  03 Decembrie 2021, 16:48
Postat de corectu pe 03 Decembrie 2021, 15:40

Ultimul meci câștigat de Dinamo în campionat a fost cu Clinceni (în meciul tur).Acum va fi tot victorie a lui Dinamo ținând cont de situația dezastruoasă de la Clinceni.Clinceni în Liga a 2-a! Cordea a fost luat de FCSB(Steaua) pentru o datorie a Clincenilor. A nu se uita că Clinceniul a învins-o pe FCSB(Steaua) tocmai când FCSB(Steaua) avea o mare nevoie de cele 3 puncte.De aceea mă bucur pentru decăderea Clincenilor.Asta pentru că ei au jucat „altfel” cu CFR.

Ce datorie?Adica finantarea prin intermediul nepotului Geambazi?Cat despre victoria aia a Clincenilor cu fcsb-pana si GSP(***)a zis ca a fost tot o„investitie”marca Becali:„Le daau 3 puncte acum-ca sa-i baag in play off,iar ei imi da sase puncte in play off”!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează