FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEŞTI-CFR CLUJ, VINERI, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Iuliu Mureşan se teme de Steaua: "E cea mai periculoasă adversară. Are spirit de club mare"

Clujenii se află la cinci puncte în faţa steliştilor
Clujenii se află la cinci puncte în faţa steliştilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 19:16

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj, a vorbit despre partida pe care echipa sa o va juca vineri, în deplasare, cu Petrolul Ploieşti (20:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO), mărturisind că o posibilă victorie nu le-ar asigura titlul de campioană.

"E o echipă care joacă destul de bine, are nişte caracteristici care o fac redutabilă. Rezultatul va depinde de felul în care jucătorii noştri se implică din punct de vedere mental. Ar fi bine să nu pierdem acest avans. O victorie la Ploieşti nu ne-ar transforma în campioni, dar ne va da un nou suflu şi îi va mai demoraliza pe adversari", a declarat Mureşan la "Fanatik Show"

"De pe locul doi ar fi foarte dificil să ajungem în grupele Ligii Campionilor. Steaua e cea mai periculoasă adversară. Aşa cred eu. E o echipă care acest spirit de club mare, are tradiţie în a cîştiga trofee", a adăugat preşedintele clujenilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
daniel.soare
daniel.soare  •  06 Mai 2012, 08:07

chiar faci misto de ei.......cu cine muresane cu cine ca au numai petarde .......

albusibiu
albusibiu  •  12 Aprilie 2012, 13:32
Postat de intrusul33 pe 11 Aprilie 2012, 21:25

dar de ce esti incet la minte? a vorbit despre sacose si valize, este un filmulet pe youtube in care recunoaste cum ati promovat. adversarele Jiului stiu de ce :))

Intrebare pentru tine: cum a promovat Steaua in A? :))

vmoreno
vmoreno  •  11 Aprilie 2012, 21:38
Postat de intrusul33 pe 11 Aprilie 2012, 21:25

dar de ce esti incet la minte? a vorbit despre sacose si valize, este un filmulet pe youtube in care recunoaste cum ati promovat. adversarele Jiului stiu de ce :))

dar de ce esti incet la minte? a vorbit despre sacose si valize, este un filmulet pe youtube in care recunoaste cum ati promovat. adversarele Jiului stiu de ce :)) Stiu ei bine si oficialii JIUL-ui acea poveste cu promovarea:))))Valize si reciprocitati !(primele rezultate in Liga1 dupa acea promovare CFR-JIUL 0-1 si JIUL-CFR 5-1 cu DORINEL MUNTEANU antrenor la CFR CLUJ,asta apropo de meciurile CFR-OTELUL de anul trecut si anul acesta si culmea tot DORINEL MUNTEANU , antrenor acuma la OTELUL!!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează