FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Iuliu Mureșan, sigur de situația lui Deac: "În proporție de 100% va face asta" » Clujenii au în vizor un transfer din Liga 1

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 11:58

Iuliu Mureșan este sigur că Ciprian Deac va rămâne la CFR Cluj, în ciuda faptului că mijlocașul de 31 de ani ar fi purtat negocieri cu FCSB.

Președintele clujenilor a vorbit și despre strategia de transferuri a echipei în această vară și a dezvăluit că CFR dorește să transfere un jucător U21 din Liga 1.

"Deac rămâne la Cluj, mai are 3 ani de contract. Rămâne în proporție de 100% la CFR.

La vară avem de prelungit niște contracte. Suntem în discuții cu fotbaliștii, pe unii jucători am reușit să-i convingem.

Lucrăm deja la o listă de transferuri. Am ochit niște jucători, iar din campionatul nostru ne interesează un jucător eligibil pentru regula U21", a spus Iuliu Mureșan la TV Sport ro.

"Am vorbit cu băiatul și mi-a zis că s-ar putea să semneze cu CFR Cluj. Mi-a mulțumit pentru tot și mi-a spus că îi pare rău"
Gigi Becali, pe 6 aprilie, despre Deac

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
819602521427859
Stancu Florin  •  13 Aprilie 2017, 13:21

...gigi, lasa-l pe Deac, vezi ca iti expira intelegerea cu Mache( o strangere de mana cred ca este suficient), si e deranj mare...postaci fcsb-isti pierd obiectul muncii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close