FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo nu se oprește » Iuliu Mureșan vrea noi transferuri la echipă: „Ne-ar trebui încă un atacant, și un mijlocaș”

Iuliu Mureșan
Iuliu Mureșan

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 11:35 / Actualizat luni, 01 mai 2023 16:42

Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, a declarat că încearcă să aducă noi jucători la formația alb-roșie.

Mureșan vrea să continue campania de transferuri a lui Dinamo și are de gând să caute fotbaliști pentru a rezolva problemele din atac ale echipei. Acesta ar mai vrea să adauge lotului „câinilor” un mijlocaș și un atacant.

„În afară de portar, ne-ar trebui transferuri pe toate posturile. Ne-ar trebui și atacant, și mijlocaș, ne-ar trebui poate, deși avem, încă un fundaș. Totuși am adus unul, dar încă un mijlocaș și un atacant, dacă am putea să găsim și pe care să putem repede să îi face să joace, ar fi utili”, a declarat Iuliu Mureșan potrivit Prosport.

Ultimul transfer, prezentat oficial

Andre Pinto (31 de ani, fundaș central), ultimul transfer al celor de la Dinamo, a vorbit pentru prima dată din postura de jucător al „câinilor”.

Portughezul a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre venirea la Dinamo, lucrurile care trebuie îmbunătățite la echipă, dar și despre suporterii alb-roșiilor.

„Mă simt bine, mă înțeleg bine cu echipa, am făcut 3 antrenamente.Vrem să îmbunătățim rezultatele. Știam care era situația clubului când am semnat, știam poziția din clasament. Trebuie să muncim. Dacă te uiți la clasament situația nu e bună, un club cu tradiția lui Dinamo nu poate fi mulțumit cu acest loc. 

Este un început de sezon, nu este o cursă de 50 de metri, este un maraton. Știu că Dinamo este un club important, în Portugalia se vorbește de Dinamo. 

Știu că are mulți suporteri, suporteri buni, pasionați, care sunt alături de club din ce am văzut și mi s-a spus. Am vorbit cu portughezi care au jucat aici și mi-au spus lucruri frumoase despre România”, a declarat Pinto.

Veste proastă la Dinamo înaintea meciului cu CSU Craiova

Gabriel Torje a resimțit dureri, vineri, la antrenament și a părăsit ședința de pregătire, riscând să rateze meciul din Bănie, cu CSU

Intențiile antrenorului interimar Sorin Colceag au fost date peste cap la ședința de pregătire de vineri. Planul staff-ului tehnic al bucureștenilor a fost ca Mirko Ivanovski și Gabriel Torje să nu facă deplasarea în Banat, la meciul cu Ripensia, pentru a fi apți de joc în perspectiva rundei de campionat din Bănie. 

Doar unul dintre cei doi are șanse reale să joace luni contra formației lui Laurențiu Reghecampf.

Torje a început antrenamentul, dar nu l-a încheiat

Atacantul a putut să se antreneze normal, fără probleme, astfel că are posibilitatea de a evolua din primul minut contra oltenilor. 

În schimb, Torje a început ședința, dar nu a terminat-o. A resimțit dureri musculare și a ieșit din antrenament! Va face tratament pentru a se recupera, după ce n-a putut încheia circuitul de pase.

Este o lovitură mare pentru „câini" în condițiile în care Torjinho și-a demonstrat aptitudinile de lider de la revenirea sa în „Groapă". Dinamoviștii nu sunt convinși că extrema roș-albilor poate fi refăcută la timp ca să poată juca luni seară în Bănie.

Gabi este autorul ultimului gol al dinamoviștilor în Liga 1, cu FC Botoșani (1-2), după 523 de minute fără punct pe tabela de marcaj.

Meciul cu Craiova e un meci foarte greu. Sigur, Craiova are prima șansă, dar avem și noi șansa noastră și cu infuzia de moral pe care am primit-o după calificarea în Cupă sper să jucăm din ce în ce mai bine. 

Echipa joacă din ce în ce mai bine și mai ales jucătorii aduși în timp scurt și la sfârșit perioadei fizic sunt tot mai bine fizic și vor fi și mai bine după pauza echipa naționalei din octombrie
-Iuliu Mureșan, pentru sursa citată.

Citește alte știri din Liga 1:

„În 6 luni, vom fi greu de bătut în România” » Ionuț Chirilă, noi concluzii după eșecul la limită cu FCSB

Ilie Poenaru îi răspunde lui Ionuț Chirilă: „Să fim atenți la declarații!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
creeperno115
creeperno115  •  26 Septembrie 2021, 22:42

Muresan iti doresc multa bafta in continuare!

amadeus2021
amadeus2021  •  26 Septembrie 2021, 16:05
Postat de piercejeff pe 26 Septembrie 2021, 15:31

prostule.daca planul de reorganizare nu este acceptat(si dupa cum ati spus chiar voi,vezi zainea, sunt sanse mari sa nu fie acceptat) intrati direct in faliment. habar nu am din ce sunt platiti infractorii de la vitan barzesti,ca nu are logica. adica pe spanioli trebuie sa ii platesti cu milionul ala de euro. oricum esti simpatic ca te bucuri ca,continua umilintele inumane pentru voi,daca va desfiintati nu mai existati si aia este,dar daca continuati va umpleti de ridicol si umilinta inumana. ca sigur nu vine nimeni sa bage bani la voi.

Văzând cum aberezi, ma apuca tristețea bai individule sinistru. În fiecare câte un profil, *** Mintea ta este în faliment, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tororosso
tororosso  •  26 Septembrie 2021, 15:48

Balonatul omite faptul că perioada de transferuri sa închis pe 6 septembrie . Îi aduce să stea la poartă sau îi angajează fără plată ca lustragii .

Vezi toate comentariile (19)
Comentează