FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-SLASK, JOI, 21:00, TVR1, RADIO GSP, LIVETEXT GSP.RO

Iureş în Grant » "Vamă" s-a certat cu Copos şi vrea să plece de la Rapid

Dinu Gheorghe şi George Copos s-au certat. Din nou! Buni prieteni, ultimul motiv de scandal dintre cei doi este modul diferit în care fiecare vede rezolvarea situaţiei legate de stadion
Dinu Gheorghe şi George Copos s-au certat. Din nou! Buni prieteni, ultimul motiv de scandal dintre cei doi este modul diferit în care fiecare vede rezolvarea situaţiei legate de stadion

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 12:25

Telenovela Copos - CS Rapid continuă deoarece părţile nu au semnat încă noua convenţie pentru revenirea echipei pe Giuleşti. Iar din acest motiv situaţia la echipă este atît de încordată încît imediat după returul cu Slask Wroclaw am putea asista la o implozie: Dinu Gheorghe are de gînd să renunţe şi nu este exclus ca Răzvan Lucescu să fie solidar cu el şi să plece. Contractul pentru stadionul Giuleşti este unul dintre motivele pentru care "Vamă" s-a certat cu Copos în ultimele zile!

Nefiind convinşi de disponibilitatea lui George Copos de a plăti toată datoria către CS Rapid, conducerea clubului sportiv are de gînd să propună o nouă formă de colaborare: înţelegeri scrise de la etapă la etapă. Adică, pentru că George Copos a plătit primii 30.000 de euro, Rapid va disputa meciul cu FC Braşov, din 10 septembrie, pe Giuleşti.

Apoi, dacă va achita şi următoarele tranşe, se va semna încă o convenţie şi aşa mai departe. Rămîne de văzut dacă LPF ar agreea o astfel de situaţie, pentru că în aceste condiţii nu e clar că Rapid poate anunţa Stadionul Giuleşti ca loc de desfăşurare al meciurilor de acasă în Liga 1!

Nu putem semna în termenii doriţi de domnul Copos pentru că dînsul face referire la vechiul contract, care e reziliat! Am propus să semnăm un contract pentru fiecare meci acasă pînă la achitarea datoriei”, a precizat ieri Vali Ionescu Caciureac, preşedintele CS Rapid.

Astăzi, libertatea.ro merge şi mai departe cu scenariul şi anunţă că inclusiv Răzvan Lucescu ar dori să plece. Dacă pentru Dinu Gheorghe nu ar fi o problemă să se despartă din nou de prietenul său George Copos, cu Lucescu lucrurile ar fi mult mai complicate pentru că Deac, Surdu, Alexa şi Apostol au venit în primul rînd pentru antrenor şi se ştie de mult contează pentru el relaţia cu jucătorii. Însă o eliminare cu Slask are putea produce un cutremur imens în Grant.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
masterrapid
masterrapid  •  25 August 2011, 15:28

te rog din suflet sa sugi pula gsp

bunicu
bunicu  •  25 August 2011, 06:33

Mai oi dela Stina lui JJJiijjjii chiar daca rapidul pierde meciul cu 2-o tot se califica mai rau va fi cu voi care ve-ti lua 4 si ramineti acasa.Mergeti la muls oi.

ciupi0812
ciupi0812  •  25 August 2011, 05:45

ca la crucea de piatra! mai pui tu un leu, mai las eu 50 de bani, plus un cearsaf nou, fiindca cel vechi este cam patat

Vezi toate comentariile (50)
Comentează