FOTBAL  »  Superliga  »  21:45 / PRIMA / FOTBAL, LIGA CAMPIONILOR: ZAGLEBIE LUBIN - STEAUA

Ivici in locul lui Herea?

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2007 00:00

Steaua a reluat ieri tratativele pentru achizitionarea sirbului Vladimir Ivici, de la AEK Atena. Negocierile pentru mijlocasul vicecampioanei Greciei au fost sistate dupa ce stelistii au intrat pe pista Herea, pentru care au oferit 2,5 milioane de euro. Cum insa Nationalul a refuzat propunerea, Steaua s-a reorientat rapid si Adrian Ilie a fost insarcinat de Gigi Becali pentru a redeschide discutiile cu grecii. "Ni-l dorim din nou pe Ivici. Nu avea rost sa-l aducem si pe el in conditiile in care l-am fi luat pe Herea, dar daca Iacov vrea sa ne ia la misto, noi renuntam la fotbalist", a spus ieri unul dintre oficialii Stelei.

Becali ajunge azi
Patronul Stelei n-a insotit delegatia echipei care a plecat ieri in Polonia. Ca de obicei, Gigi Becali a inchiriat un charter si va decola azi la prinz spre Lubin, urmind sa-i aiba alaturi pe Virgil Becali, Teia Sponte, dar si alte rude, nepoti si fini.

100% reusite in turul 2 preliminar
De cind campioanele Romaniei au fost nevoite sa intre din al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor, vara lui 1999, Steaua a jucat nu mai putin de trei astfel de "duble", cu Sloga Jugomagnat (in anul 2001), cu Shelbourne (2005) si cu Nova Gorica (2006). Niciodata n-a pierdut calificarea. Mai mult, in cele 6 meciuri sustinute a obtinut 5 victorii si un rezultat de egalitate.

si-a respectat blazonul
In ultimii 5 ani, Steaua a pierdut o singura calificare in cupele europene in fata unui adversar care la tragerea la sorti a fost cotat mai slab decit trupa din Ghencea din punctul de vedere al statutului de cap de serie. Acest lucru s-a intimplat in toamna lui 2003, cind St. Gall a scos-o pe Steaua din turul 1 al Cupei UEFA, dupa 2-1 in Elvetia si 1-1 in Ghencea. De atunci, au fost nu mai putin de 12 situatii in care Steaua n-a pierdut calificarea sau s-a clasat mai sus in cadrul grupei (UEFA sau Liga Campionilor) fata de adversara pe care a intilnit-o din postura de cap de serie.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează