FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ

Intenție de transfer anunțată înainte de FCSB - FC Argeș: „Îmi place foarte mult, mi l-aș dori din iarnă”

Alexandru Pantea, în duel cu Daniel Popa. Foto: Imago
Alexandru Pantea, în duel cu Daniel Popa. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 18:56 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 19:56

Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, a oferit o declarație surprinzătoare în ziua meciului pe care echipa sa îl dispută în deplasare, cu FCSB. Oficialul piteștenilor spune că și l-ar dori din iarnă, sub formă de împrumut, pe Alexandru Pantea (19 ani), fundașul stânga al roș-albaștrilor. 

  • FCSB – FC Argeș se joacă diseară, de la 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

Alexandru Pantea, doar rezervă în formula lui Dică pentru confruntarea de pe Arena Națională, a intrat în vizorul lui FC Argeș. Puștiul, care se află în grațiile patronului Gigi Becali, a revenit în vară în lotul vicecampioanei, însă concurența cu muntenegreanul Radunovic a făcut ca aparițiile sale în primul „11” să fie doar episodice.

Semne de viață » FCSB a trăit periculos cu FC Argeș, dar a avut puterea să revină pentru abia a doua victorie în SuperLiga
FCSB - FC Argeș 3-2
Semne de viață » FCSB a trăit periculos cu FC Argeș, dar a avut puterea să revină pentru abia a doua victorie în SuperLiga

Vlădoiu l-ar vrea în Trivale pe Alexandru Pantea, argeșenii recunoscând intențiile lor chiar în ziua duelului cu FCSB. Cotat la 350.000 de euro pe Transfermarkt, internaționalul U20 a fost împrumutat în sezonul trecut la Hermannstadt. În actuala stagiune, a evoluat în 5 partide și a reușit o pasă de gol sub comanda lui Dică.

Jean Vlădoiu l-ar vrea pe Alexandru Pantea la FC Argeș: „Merită să joace mai mult”

„Lipsesc Dawa și Radunovic, dar mie Pantea îmi place foarte mult! Oh, foarte mult! E un jucător tânăr, de perspectivă și e foarte valoros. Îmi place foarte mult acest copil. Nu cred că va fi o diferență foarte mare că nu e Radunovic. 

Intenție de transfer anunțată înainte de FCSB - FC Argeș: „Îmi place foarte mult, mi l-aș dori din iarnă”
Alexandru Pantea / foto: GSP

Mi l-aș dori din iarnă să joace meci de meci la noi! Merită să joace mai mult și acolo e greu”, a declarat președintele alb-violeților, conform Fanatik

Jean Vlădoiu: „Apărarea e punctul lor slab”

Oficialul piteștean a prefațat confruntarea din această seară, identificând punctul slab al celor de la FCSB, defensiva.

„Apărarea e punctul lor nevralgic. De la mijloc în sus sunt foarte puternici și au jucători care pot face diferența. E singurul lor punct slab. Dacă vom reuși să ducem mingea către mijlocul lor vom avea o șansă, pentru că ei vor dori să marcheze repede și vor veni în presing”, a declarat Vlădoiu, potrivit sursei citate. 

Citește și alte știri de actualitate: 

Dică a avut un „meci” și la conferință: „Ați mai spus asta de 7-8 ori” / „Probabil ai uitat”

VIDEO Reveniri importante la FCSB » Trupa lui Nicolae Dică primește vești bune

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
legio.sud
legio.sud  •  02 Octombrie 2022, 20:51

Mă johny tu ești machidon ? Văd ca ești cu fundul in doua luntrii , când joaca GG contra rege cum te poziționezi ?!?

johny2003
johny2003  •  02 Octombrie 2022, 19:51

Jean Valjean a invatat tactica de la cici: baga batul prin gard inainte de meci! Eu credeam ca nenea cici e cu fitilu...a pus ochii pe Vladoiu si il vrea in locul lui m&m!)))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează