FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CEAHLĂUL 2-1

Jorge Costa, nemulţumit de jocul clujenilor: "E cel mai prost meci de cînd sînt antrenor la CFR"

Jorge Costa
Jorge Costa

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2011 19:54

Antrenorul Jorge Costa a declarat că meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, cîştigat cu scorul de 2-1, este cel "mai prost" de cînd pregăteşte formaţia CFR Cluj. Citeşte aici mai multe!

"Singurul lucru pozitiv azi e că am luat trei puncte şi am urcat în clasament. Este cel mai prost meci de cînd sînt eu antrenor aici. Nu departe de ultima partidă, pe care chiar dacă am cîştigat-o la scor nu m-a mulţumit.

Sper să îmbunătăţim jocul pe viitor. Jucătorii n-au fost pregătiţi mental azi, nu am intrat în joc aşa cum am fi trebuit. Îmi cer scuze pentru felul în care am jucat, am văzut reacţia publicului. Îi asigur că nu ăsta e jocul pe care-l dorim", a declarat Costa.

Sursa: Mediafax

Citeşte şi: CFR învinge, Iuliu Mureşan critică: "Am jucat slab"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
ardeardealul
ardeardealul  •  23 Octombrie 2011, 16:23
Postat de limitless_3rd pe 22 Octombrie 2011, 20:40

Da! Si ma uit ca ograda mea este in Europa.

vai de voi!! dupa 5 urmeaza 6!! :)) si alea vi le dam noi!

elsopotyi
elsopotyi  •  23 Octombrie 2011, 13:48

DOMNUL COSTA TREBUIE SA GASEASCA FORMULA DE A DESFACE APARARILE PE 2-3 LINI, SI CONTRAATACURI.NU ARE SOLUTI IN ASTFEL DE MECIURI.LIPSESTE UN SEMEDO, DIDI, FABIANI, DUBARBIER, NU STIU DAR ACASA SE CHINUIE, SI PIERD PUNCTE CU GAZUL, PETROLUL, CARE VOR COSTA LA FINAL.IN REST RAUTATE DE AMNALISTI CA A FOST, NU A FOST PENALTY.A FOST CLAR DAR URA INPOTRIVA CFR E MARE CAT VALIZA LUI GIGIGI.. SI BRICHETA LUI.......

cfr..victorie
cfr..victorie  •  22 Octombrie 2011, 23:41

Important e ca am luat cele 3 puncte jucand qrost,daca castigam aratand tot ceea ce putem si iesea asa,atunci era bai. Asa e doar un meci qrost care poate aparea din cand in cand. Forzza Grande CFR!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează