FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Jorge Costa se teme de Gaz Metan: "Motivare maximă şi luăm trei puncte!"

Jorge Costa e în gardă după forma bună a medieşenilor, arătată în Europa
Jorge Costa e în gardă după forma bună a medieşenilor, arătată în Europa

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 11 august 2011 13:16

Antrenorul CFR-ului se aşteaptă la un meci dificil împotriva Mediaşului, dar ia în calcul doar o victorie a echipei sale.


CFR Cluj va întîlni în weekend ultima clasată din liga I. Antrenorul portughez al clujenilor nu îşi desconsideră însă adversarul: "Eu mă aştept la un meci foarte dificil împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş. Vorbim de o echipă care are foarte multă calitate, o echipă care a jucat şi în Europa şi a făcut-o foarte bine. Ei au un moral foarte bun după calificarea reuşită, iar noi trebuie să fim foarte atenţi. Nu mă interesează care sînt absenţele din lotul lor. Pentru mine cel mai important este ca jucătorii mei să fie motivaţi la maximum şi să fie pregătiţi pentru a lua toate cele trei puncte", a explicat Costa.

Portughezul a explicat şi care sînt ultimele noutăţi din lotul ardelenilor: "În acest moment Weldon nu intră în planurile mele, dar ştiu sigur că şefii de la club fac tot posibilul pentru a-l legitima. Cred că luni vom avea şi un răspuns de la FIFA. De Zerbi este refăcut, dar nu va putea juca în această etapă pentru că în acest moment nu este la un nivel pe care mi l-aş dori din punct de vedere al pregătirii", a concluzionat Costa.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
cfrclujole
cfrclujole  •  12 August 2011, 13:28

Forta CFR!

elsopotyi
elsopotyi  •  12 August 2011, 11:07

HAI SCUNPA MEA DE ECHIPA CFR.IN SFARSIT POT VEDEA MECIUL DATORITA GSP POST LA TV.SPER SA FIE DE BUN AGUR.

46rossi
46rossi  •  11 August 2011, 18:00

HAI CFR !!!!!!!!1

Vezi toate comentariile (3)
Comentează