FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Jozici, Nejneru, Ochincă, Gheorghiţă şi Barbu, puşi pe lista de transferări

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iunie 2008 00:00

Gloria Buzău i-a pus pe lista de transferări pe fundaşii Nikola Jozici, Marian Nejneru, Ghenadie Ochincă şi Cosmin Gheorghiţă şi pe portarul Mihai Barbu. Toţi aceştia se vor pregăti în continuare alături de echipă, până când îşi vor găsi un angajament în altă parte.

 


Îmi pare foarte rău că plec, am petrecut doi ani frumoşi la Gloria, acum înţeleg că se doreşte altceva la Gloria. Am 31 de ani şi nu îmi convine să stau pe margine, să văd cum muncesc alţii”, a declarat Cosmin Gheorghiţă, care a admis că nu are nicio ofertă.


Dacă nu-şi va găsi o echipă în prima ligă, Jozici se va întoarce în Serbia. La fel va proceda şi moldoveanul Ochincă, în timp ce Nejneru are câteva variante în Liga a II-a. În vârstă de 37 de ani, portarul Mihai Barbu este tentat să se retragă din activitate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  11 Iunie 2008, 16:51

Multumim baieti! Bafta in continuare1

Vezi toate comentariile (1)
Comentează