FOTBAL  »  Superliga  »  SPANIA

Juande Ramos a demisionat de la FC Sevilla si va prelua pe Tottenham

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2007 00:00

NewsIn / Antrenorul spaniol Juande Ramos a demisionat de la FC Sevilla in noaptea de vineri spre sambata, pentru a putea prelua conducere tehnica a echipei engleze Tottenham, informeaza Reuters.

Juande Ramos, in varsta de 53 de ani, care a castigat cinci trofee la FC Sevilla in ultimele doua sezoane, a decis sa-si rezilieze contractul cu formatia spaniola de comun acord cu oficialii echipei, potrivit clubului.

"A fost cea mai dificila decizie din viata mea. Inima mea ramane la Sevilla, dar pentru binele familiei si carierei mele, este imposibil sa nu plec la Londra. Timpul pe care l-am petrecut la Sevilla a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea, pe plan personal si profesional. Voi fi mereu recunoscator", a declarat Ramos pentru site-ul sau oficial.

Antrenorul spaniol il va inlocui la Tottenham pe olandezul Martin Jol, care a fost demis joi. Ramos a preluat pe Sevilla in 2005 si a castigat de doua ori Cupa UEFA, o editie a Supercupei Europei, Cupa Spaniei si Supercupa Spaniei.

FC Sevilla face parte din Grupa H a Ligii Campionilor, iar urmatorul meci pe care il va sustine va avea loc la 7 noiembrie, la Bucuresti, impotriva Stelei.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează