FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Cine se duce la Untold nu mai joacă!” » 3 fotbaliști de la CFR Cluj au încălcat avertismentul lui Dan Petrescu

Denis Alibec, lângă barul din zona VIP a festivalului +5   FOTO
Denis Alibec, lângă barul din zona VIP a festivalului

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2021 14:44 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 15:59

Festivalul Untold a avut loc în weekend-ul trecut, la Cluj, iar printre cei zecile de mii de participanți s-au numărat și jucători de la CFR Cluj, precum Denis Alibec, Cristi Manea și Mario Camora. Asta în ciuda avertismentelor repetate ale antrenorului Dan Petrescu. 

Campioana României a pierdut cu FC Botoșani, sâmbătă, scor 0-1. La pauza meciului, atacantul Denis Alibec a publicat o fotografie de la Untold. Alibec era în așteptarea trupei The Script, care urma să urce pe scenă la ora 22:00. În următoarele zile, și alți jucători „vișinii”, precum Cristi Manea și Mario Camora, au participat la evenimentul găzdui de Cluj Arena.

Jucătorii lui CFR Cluj, la Untold

Cristi Manea a mers la Untold cu fiica sa, Victoria. El s-a fotografiat cu unul dintre românii populari pe TikTok, bigtima75. Solicitat la fotografii a fost și Mario Camora, o poză cu acesta și încă un bărbat ajungând în mediul online. 

+1 FOTO

Dan Petrescu îi avertizase: „Dacă se duc acolo, rămân acolo, că n-o să mai joace fotbal la CFR cât sunt eu antrenor”

Cei 3 au participat la Untold în ciuda faptul că antrenorul Dan Petrescu le interzise asta. „Nu-i lăsăm! Dar poți să-i controlezi? Eu sper că sunt profesioniști și înțeleg. Eu, sigur nu mă duc. Nu mă pricep la Untold”, spunea Dan Petrescu la conferința de presă de dinaintea meciului cu Botoșani.

Iar în august 2019, antrenorul lui CFR Cluj avea un discurs chiar mai vehement cu privire la prezența la Untold. Atunci, „Bursucul” spunea că îi va pedepsi drastic pe jucătorii care alerg să participe la eveniment. 

„Din club are voie numai Oana (n.r - ofiţerul de presă). Altcineva n-are voie. Am dat interzis tuturor. Dacă se duc acolo, rămân acolo, că n-o să mai joace fotbal la CFR cât sunt eu antrenor. Asta o ştiu toţi. Deja am vorbit. Dacă îi vedeţi, daţi-mi poza, ca să ştiu să scap de ei. Noi suntem aici la fotbal, nu la Untold. Untold-ul e pentru alţii, care nu-s profesionişti”, spunea Dan Petrescu. 

Citește și: 

Cristi Balaj a anunțat astăzi ce șanse are să vină președinte la CFR Cluj » Noi detalii de la negocieri

Top secret: GSP are contractele celor mai tari antrenori din Liga 1! Cât câștigă Petrescu, Iordănescu și Reghecampf

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
leu.mr
leu.mr  •  15 Septembrie 2021, 21:29

Deci de fapt, declaratia din 2019, este pusa drept titlu in 2021 !

dragdim
dragdim  •  15 Septembrie 2021, 06:48

Așa e Dănuțule, muzica e pentru neprofesioniști.

c23665
c23665  •  14 Septembrie 2021, 20:43

Decât să mergi la... chestia aia, mai bine asculți muzică!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează