FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC VOLUNTARI 1-0

Jucătorii lui ACS Poli, în culmea fericirii după un nou succes: "Asta face diferența! Am început sezonul fără nicio șansă și vedeți unde am ajuns"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 20:03

ACS Poli a ajuns la două victorii consecutive în play-out, ieșind pentru moment din zona locurilor retrogradabile, după succesul 1-0 cu FC Voluntari.

Alexandru Popovici, marcatorul unicului gol al partidei, a vorbit despre așteptările pe care le are de la echipa sa pe finalul de sezon. 

"Dedic acest gol familiei antrenorului Stoicov, trecut în neființă. 

Am avut încredere că vom începe să legăm victoriile. Nu mă gândeam la un parcurs atât de bun, suntem în finala Cupei Ligii, ne luptăm pentru semifinalele Cupei României.

Am început campionatul fără nicio șansă și vedeți și voi unde am ajuns, să avem șanse reale de salvare.

Atitudinea și ambiția fac diferența în play-out. Conducerea este alături de noi și sperăm să scăpăm și de baraj", a declarat marcatorul golului lui ACS Poli, la TV Dolce Sport.

"Sper că această victorie să ne dea un moral bun. Suntem bucuroși pentru acest succes, al doilea la rând, și sperăm să continuăm tot așa.

Determinarea a făcut totul în această seară. Fiecare jucător își dorește acest lucru. Vreau să salvăm echipa de la retrogradare pentru că Timișoara merită cu desăvârșire un loc în Liga 1" Alin Șeroni, la TV Dolce Sport

"Reușim să adunăm puncte și să adunăm cât mai multe puncte pentru salvarea de la retrogradare. Țin să felicit toată echipa pentru ceea ce s-a realizat până în acest moment.

Important e să rămânem uniți, să muncim la fel de mult și să nu uităm că fiecare meci este foarte greu" Cătălin Straton, ACS Poli, la TV Digi Sport

ACS Poli a învins-o pe FC Voluntari, scor 1-0, ajungând la două victorii consecutive în play-out. (AICI ai detalii despre partidă)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează