FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Jucătorii Stelei sînt încîntați de noul sistem, dar se tem de gazonul de la Ploiești: "Nivelul jocului nu poate crește în condițiile astea"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2015 23:40

Mijlocașul Stelei, Lucian Filip, e mulțumit de faptul că Mirel Rădoi a schimbat sistemul și speră ca echipa să cîștige toate trofeele puse în joc în acest sezon. 

"Ne convine mai mult sistemul ăsta. 4-3-3 pare că ne ajută, avem un joc mai bun, mai eficient. E bine că ne-am calificat.

Dacă ratăm cel puțin un trofeu în acest an pentru noi este un eșec. Sperăm să repetăm performanțele de sezonul viitor", a zis Lucian Filip la Dolce.

...despre gazonul de la Ploiești: "E clar că meciul următor va fi mai greu și din cauza gazonului. Jocul nostru nu poate crește în valoare din această cauză".

Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins cu 1-0 pe ACS Poli Timișoara. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  16 Octombrie 2015, 08:10

Steaua joaca un fotbal lipsit de prospetime si de vigoare, de idei si de spectaculozitate ! Parca ar fi echipa nationala...Filip,nu te mai baga in seama !

atentu
atentu  •  16 Octombrie 2015, 07:57

Ca si cum Petrolul n-ar juca pe acelasi tip de teren , scuze specifice jucatorului roman de fotbal !!!

antishtoia
antishtoia  •  16 Octombrie 2015, 07:19

Am vazut ce nivel aveati aseara! Sa fim seriosi; daca nu era baschetbalistul ala bulgar, n/o mai punea arbitrul pe var si voi nu mai vastigati. Pana una alta incercati sa jucati ceva! Uitati/va la Astra, aia chiar joaca. Si nu au nume. Nu incercati acum il laudati pe Budescu. Alibec, .... Pana acum i/ati desfiintat, asa ca...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează