FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Jucătorul de la care a plecat scandalul de la Cluj are antecedente: a fost suspendat 20 de etape

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2018 16:15

Adrian Rus (24 de ani) se află în centrul unui scandal uriaș la CFR Cluj, după ce a participat la festivalul UNTOLD alături de Omrani, Arlauskis și Djokovici, iar acolo a pornit o ceartă, totul plecând de la iubita lui Rus.

Adrian Rus a avut probleme serioase și în 2015, când juca în Liga 5 la Recea Cristur, fiind suspendat 20 de etape. La vremea respectivă a urcat din teren în tribune și, împreună cu fratele său, Ionuț Rus, a bătut un susținător al echipei adverse.

Ulterior, a ajuns la U Cluj, iar conform actualdecluj.ro s-a evidențiat printr-un scandal iscat în complexul studențesc Hașdeu, unde s-a luat la bătaie în octombrie 2016 și a fost pus pe liber de Ioan Ovidiu Sabău.

Adrian Rus e unul dintre fiii lui Toma Rus, chestor de poliție în rezervă, fost secretar de stat la ministerul de interne. Toma Rus a fost şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj până în decembrie 2006. Acesta a fost urmărit penal în dosarul Piscicola, fiind acuzat că ar fi favorizat diverse persoane să achiziţioneze mai multe terenuri de sub luciul apei, deşi nu aveau acest drept. 

Citește și: Scandal cu jucătorii lui CFR în prim-plan » Totul a pornit de la iubita unui fotbalist

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 August 2018, 18:40

Hai, domnule, nu se poate! Nu există mafioți și beizadele în Ardeal!:)))

dora
dora  •  09 August 2018, 17:37

Ce naiba cauta Rus asta la Cluj sa fie rezerva rezervei...unul mai bun si fara pile nu au gsit ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează